ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασίζει μόλις ξεκαθαρίσει…

αποφασίζει-μόλις-ξεκαθαρίσει-431761

Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν και τον θέλουν να έρχεται στον Βόλο και από κοινού με τον Κώστα Χρόνη να επιχειρούν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη ΠΑΕ Νίκη Βόλου, βάζει ο Στράτος Γιδόπουλος. «Θα έρθω στον Βόλο μόλις θα ξεκαθαρίσει η κατηγορία που θα αγωνίζεται η Νίκη», υποστηρίζει ο έμπειρος παράγοντας και στέλνει το μήνυμα του: «Δεν είχα καμία επαφή με τον Χρόνη. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για να έρθουμε μαζί και να πραγματοποιήσουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης για τα σκάνδαλα».

Μόλις λοιπόν ξεκαθαρίσει το τοπίο με το σκάνδαλο Κοριόπολις αλλά και αυτό με τις πλαστές ενημερότητες και γνωρίζει ο Στράτος Γιδόπουλος σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, τότε θα αποφασίσει για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου και για την παρουσία του σε αυτή. Ο ίδιος το παλεύει για να επανοριστεί το ματς με τους Πόντιους Κατερίνης, κάτι που θα γίνει εφόσον υπάρξει πραγματικά συμφέρον. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι περισσότερες από δέκα ομάδες των δυο πρώτων κατηγοριών αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της τιμωρίας του υποβιβασμού και με βάση αυτά τα δεδομένα, αν οριστεί ο αγώνας με τους Πόντιους, τότε μπορεί να υπάρξει σημαντική ανατροπή. Όμως αν δεν εκδοθούν επίσημα οι αποφάσεις από τον αθλητικό εισαγγελέα που έχει αναλάβει τις υποθέσεις, τότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου και για τον καταρτισμό των τριών εθνικών κατηγοριών.

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα. Ουδέποτε είχα κάποια προσωπική επαφή με τον Κώστα Χρόνη. Δεν υπάρχει τίποτα αυτή την στιγμή για ενδεχόμενη συνεργασία μας και ούτε φυσικά για να έρθουμε και να πραγματοποιήσουμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από την πλευρά μου θα περιμένω πρώτα να δω τις εξελίξεις στα δυο σκάνδαλα και την κατηγορία που θα αγωνίζεται η Νίκη και μετά θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Και να μην συνεχίσω όμως θα έρθω στον Βόλο για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση για το τι θα κάνω με τις μετοχές μου», δηλώνει ο Στράτος Γιδόπουλος.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι εξελίξεις στη Νίκη, εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και από την επόμενη ημέρα γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια υπάρχουν και οι κινήσεις που είχαν ξεκινήσει να γίνονται από την πλευρά των οργανωμένων. Το σχέδιό τους είναι μια από τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που τελικά δεν ευοδώσουν οι προσπάθειες του Γιδόπουλου, να κερδίσει η Νίκη μέσω των δικαστηρίων, ότι έχασε στο πρωτάθλημα.

Μόλις ξεκαθαρίσει το ζήτημα, τότε θα υπάρξει ένα πλάνο για το πώς θα κινηθεί η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή, αφού στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπάρχει καμία οργάνωση και καμία βάση από πέρυσι. Έχουν απομείνει μόλις οκτώ ποδοσφαιριστές, αφού τα συμβόλαια των υπολοίπων έληξαν στις 30 Ιουνίου, ενώ φυσικά δεν υπάρχει προπονητής, αλλά και άνθρωποι της διοίκησης που να ασχολούνται πλέον με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μόλις ξεκαθαρίσουν όλα τα παραπάνω, τότε θα προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τη νέα εκκίνηση που πρέπει να κάνει η ομάδα και η οποία δεν πρέπει να έχει σχέση με τις προηγούμενες σεζόν και ούτε να παρουσιάζει προοπτική μόνο για έναν χρόνο…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου