ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικό το πρώτο δείγμα

θετικό-το-πρώτο-δείγμα-431781

Θετικό ήταν το πρώτο αγωνιστικό δείγμα του Ολυμπιακού Βόλου, που στο πρώτο του φιλικό στα Χάνια του Πηλίου πέτυχε έξι γκολ κερδίζοντας τον κατά πολύ μικρότερης δυναμικότητας   Εθνικό Βόλου και αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο του Hotel Pileas, δείχνοντας τη στήριξή τους στην ομάδα.
Εκτός από τον αρκετό κόσμο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου είδε και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, με τον προπονητή Χάβι Γκράθια να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του να ξεφύγουν από τις δυνατές προπονήσεις…
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 6-0 του Εθνικού Βόλου, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους, με εξαίρεση τον νεοαποκτηθέντα Νταρμπιόν και τον Ούμπιντες περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν σαφώς ανώτερος από τον Εθνικό -που είχε κι αυτός πολλούς νέους παίκτες- με τους παίκτες να έχουν διάθεση και οι δυο ενδεκάδες θετική λειτουργία…
Θετικά συμπεράσματα τόνισε πως έβγαλε από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου και ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος γενικότερα από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Στο πρώτο φιλικό χρησιμοποίησα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τους οποίους έμεινα ευχαριστημένος. Μου δείχνουν καλά στοιχεία και τους υπολογίζω… Αισιοδοξώ πως η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει…».
Στο παιγνίδι κόντρα στον Εθνικό στο 16′ ο Χουάν Μαρτίν με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 27′ ο νεαρός Στέλιος Νάκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπρέσκα έκανε το 2-0.
Στο 40′ ο Μαρτίν πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή για να γίνει το 3-0.
Ο Αναστασίου είχε δοκάρι στο 49′, ενώ ο Μάριο Μπρέσκα στο 55′ σημείωσε με σουτ το 4-0, στο 81′ ο Αποστόλης Αναστασίου με κεφαλιά και στο 85′ ο Ηλίας Σολάκης με πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό 6-0.
 
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρόκα (46’ Γιακούποβιτς), Σέλεζι (46’ Ζέρης), Ζαραδούκας (46’ Ρόκας), Ανδρίκος (46’ Σανκαρέ), Ντολεζάι (46’ Τομάς), Κοντζαθανάσης (46’ Μητ’όπουλος), Άλβαρεζ (46’ Κάσιο), Ακόστα (46’ Αναστασίου), Μπρέσκα (65’ Ακόστα-80’ Κοτζαθανάσης), Νάκας (46’ Μόνχε), Μαρτίν (46’ Σολάκης)
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κουτσιρίμπας (65’ Νικολαΐδης), Νούσιας, Γκίνης (75’ Τσουρέλης Σ.), Λάπας (70’ Κόρμπας), Αχμάτι (75’ Μιαρίτης Ν.), Δενελάβας (55’ Μοράλες), Ζατσάι (46’ Κυριάκος/65’Μιαρίτης Δ.), Μίλτος, Κουτσογιάννης (80’ Μαραγκός), Πούλιος (28’ Βαΐτσης), Μπλότσικας (46’ Τσουρέλης Κ.)
 
Αύριο με Λοκομοτίβ
 
Επόμενο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το δυνατό φιλικό με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ αύριο στο Βόλο.  Αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει και πρόβα ενόψει του αγώνα με τη Ραντ στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Europa League στις 14 του μήνα .
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 8.00 μ.μ.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (γυναικεία – παιδικά 5 ευρώ).
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν με την επίδειξη της αίτησης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου