ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Πιλάβιο ο Γιδόπουλος

στον-πιλάβιο-ο-γιδόπουλος-432266

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος με τον παράγοντα των κυανόλευκων συζητά με τον ισχυρό άνδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το σκάνδαλο Koriopolis που έχει εμπλακεί και η Νίκη Βόλου.

Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, ωστόσο με τις εξελίξεις να τρέχουν ο κυανόλευκος παράγοντας δεν φαίνεται να μένει με σταυρωμένα τα χέρια και έτσι ζήτησε και θα συναντηθεί σήμερα τελικά με τον κ. Πιλάβιο. Το όνομα της Νίκης Βόλου βρίσκεται στη δικογραφία του Koriopolis και μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας έχουν δει συνομιλίες οι οποίες αναφέρονται κατά της ομάδας της Νέας Ιωνίας και του Στράτου Γιδόπουλου.

Οι άνθρωποι της ομάδας ισχυρίζονται πως στη δικογραφία περιλαμβάνονται και άλλες περιπτώσεις που φανερώνουν ότι παράγοντες ενεργούσαν κατά του συλλόγου, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα φανεί στη συνέχεια. Για τον λόγο αυτό αλλά και για άλλους πολλούς θα έχει συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ ο κ. Γιδόπουλος προκειμένου να διεκδικήσει τα νόμιμα συμφέροντα της ομάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ εάν η Νίκη δεν δικαιωθεί από τα αθλητικά δικαστήρια τότε θα προσφύγει και στα πολιτικά αφού δεν έχει τίποτα να χάσει. Από εκεί και πέρα σήμερα συνεδριάζει και η ΕΠΑΕ με τον κ. Γιδόπουλο να αναμένεται να δώσει το παρών και εκεί. Βέβαια τη Νίκη και το νομικό της επιτελείο δεν πονοκεφαλιάζει μόνο το σκάνδαλο Koriopolis αλλά και οι πλαστές ενημερότητες οι οποίες ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια στα πρωταθλήματα της Football Legaue και Football League 2.

Στη σημερινή συνάντηση των ομάδων της ΕΠΑΕ αναμένεται εξάλλου να συζητηθεί και το αίτημα της ομάδας για ορισμό του αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης, ο οποίος ποτέ δεν διεξήχθη με την ομάδα της Πιερίας να παίρνει τους βαθμούς στα χαρτιά.

Βέβαια όπως αναμένεται να υποστηρίξει η πλευρά της Νίκης είναι ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη αφού κάτι τέτοιο ζήτησε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ο κ. Νικητιάδης, μιας και υπήρχε κίνδυνος επεισοδίων αφού την ίδια ώρα θα διεξάγονταν αγώνας στο Πανθεσσαλικό με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό Βόλου. Με πιθανό ορισμό της αναμέτρησης με τους Πόντιους, παρά το ότι φαίνεται αρκετά δύσκολο, αλλά και υποβιβασμό ομάδων που συμμετείχαν μη νόμιμα στο πρωτάθλημα σύμφωνα με την πλευρά της Νίκης υπάρχει πίστη πως οι κυανόλευκοι θα μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League. Μπορεί την παρούσα στιγμή να φαίνεται πως ο Στράτος Γιδόπουλος τρέχει θέματα της Νίκης Βόλου, ωστόσο το ερώτημα είναι τι θα γίνει με το μέλλον της κυανόλευκης ομάδας. Πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Koriopolis ο Στράτος Γιδόπουλος και οι υπόλοιποι μέτοχοι της κυανόλευκης ομάδας αποτελούσαν το μαύρο πρόβατο για τον κόσμο της Νίκης. Πλέον το κλίμα αντιστρέφεται και ο Στράτος Γιδόπουλος φέρεται να κερδίζει και πάλι πόντους στη Νέα Ιωνία. Το θετικό είναι όμως πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα πράγματα κινούνται και οι εξελίξεις που τρέχουν μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να λειτουργήσουν. Την ίδια ώρα ενδιαφέρον για την ομάδα της Νίκης δείχνουν και οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν φέτος δίχως να έχουν αποπληρωθεί.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί από αυτούς θα ήθελαν να παραμείνουν στην ομάδα, εάν βέβαια τακτοποιηθούν οικονομικά, και προτεραιότητά τους είναι η ομάδα της Νίκης Βόλου παρά το γεγονός ότι αποχώρησαν πικραμένοι από τη στάση των διοικούντων.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου