ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βελιγράδι θα παίξει ο Ολυμπιακός

στο-βελιγράδι-θα-παίξει-ο-ολυμπιακός-432288

Μέχρι χθες ο Ολυμπιακός ήξερε πως στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς θα αντιμετώπιζε την νικητρια του ματς Ραντ Βελιγραδίου (Σερβία) – Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο) , αλλά τώρα είναι σίγουρος πως το πρώτο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ… θα είναι στο Βελιγράδι .

Η Ραντ Βελιγραδίου στο πρώτο ματς χθες κέρδισε 6-0 την Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο, κάνοντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στη Σερβία, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό, που εδώ και λίγα 24ωρα έχει νέο χλοοτάπητα, ενώ συνεχίζονται κανονικά και όλες οι εργασίες βελτίωσης και άλλων χώρων στα ευρωπαϊκά πρότυπα!

Επίσκεψη στο Βελιγράδι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού Βόλου προγραμματίζουν άλλωστε και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Οι «Austrian Boys» οργανώνουν εκδρομή με προορισμό το Βελιγράδι. Μάλιστα, μέσω του δελτίου Τύπου, που απέστειλαν, παραθέτουν τις τιμές της εκδρομής τόσο για αυτούς που θα προτιμήσουν να ταξιδέψουν αυθημερόν όσο και για αυτούς που θα θελήσουν να διανυκτερεύσουν!

Το δελτίο Τύπου των «Austrian Boys» αναφέρει τα εξής:

«Επιτέλους το όνειρο όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Το Δ.Σ των Austrian Boys ενημερώνει όλους τους φιλάθλους ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον αγώνα της ομάδας μας στο Βελιγράδι. Οι τιμές της εκδρομής είναι οι ακόλουθες: 85 ευρώ με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων συμπεριλαμβανομένου και πρωινού. Αναχώρηση το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2011. 45 ευρώ αυθημερόν η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη το πρωί και η επιστροφή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου Αγ. Δημητρίου 19 καθημερινά 7 μ.μ. – 11 μ.μ.

*Ο Ολυμπιακός, αν προκριθεί επί της Ραντ, θα παίξει μετά στις 28 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 4 Αυγούστου κι αν και τότε προκριθεί θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa, αφού μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της 5ης Αυγούστου, θα παίξει δε το πρώτο της παιχνίδι στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 25.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου