ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε ο Παρασκευάς

επέστρεψε-ο-παρασκευάς-432410

Ο Γιώργος Παρασκευάς επέστρεψε και επίσημα στη Μεταμόρφωση. Ο Βολιώτης πάουερ φόργουορντ συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Κρεμαστά και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Έτσι ο Παρασκευάς επιστρέφει μετά από μια σεζόν στον Αμπελώνα στη Μεταμόρφωση και θα την ενισχύσει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Ο Γιώργος Παρασκευάς ξεκίνησε στη Νίκη όπου έπαιξε αρκετά χρόνια, στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και συνέχισε στη Μεταμόρφωση, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αμπελώνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και χάνοντας στις λεπτομέρειες την άνοδο.

Στη Μεταμόρφωση βρίσκει αρκετούς συμπαίκτες του, καθώς και έναν προπονητή που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, τον Αντώνη Μυριντζή, με τον οποίο ωστόσο ακολουθούν αντίθετη πορεία τα τελευταία χρόνια. Απ’ όποια ομάδα αποχωρούσε ο Παρασκευάς, αναλάμβανε ο Αντώνης Μυριντζής. Αυτή τη χρονιά τους δίνεται η ευκαιρία να ξανασυνεργαστούν.

O Βολιώτης καλαθοσφαιριστής δήλωσε ικανοποιημένος για τη συμφωνία του με τη Μεταμόρφωση: «Επιστρέφω μετά από έναν χρόνο στην Μεταμόρφωση και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ο πρόεδρος μού είπε ότι γίνονται προσπάθειες για μια δυνατή ομάδα. Βρίσκω αρκετούς παλιούς συμπαίκτες στη Μεταμόρφωση και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Εν τω μεταξύ ο Απόστολος Κρεμαστάς συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση της Μεταμόρφωσης. Ένας από τους φερόμενους μεταγραφικούς στόχους είναι ο Γιάννης Καραβασσάνης, ο Βολιώτης σμολ φόργουορντ που έχει χριστεί διεθνής με την εθνική εφήβων στο παρελθόν και την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στον Αίολο Τρικάλων.

Θέλει να κρατήσει Φρουσκλιά και Μπόγδανο

Παράλληλα συζητήσεις γίνονται και με τους παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Ο Καλογερόπουλος θα συνεχίσει, όπως και ο Τοπούζης, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν όπως όλα δείχνουν και οι Θ. Καραγεώργος και Γ. Καραγιώργος. Από κει και πέρα μεγάλες προσπάθειες καταβάλλει η διοίκηση για να κρατήσει στις τάξεις της και τους Φρουσκλιά και Μπόγδανο. Και τους δυο παίκτες τους έχει πλησιάσει η Νίκη και προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Οι δυο καλαθοσφαιριστές ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας που πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία και κατέκτησε την τρίτη θέση του 1ου Βορείου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα.

Στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ που να μπορεί να σταθεί με άνεση στο πρωτάθλημα της τελευταίας τη τάξει εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ κι αν μπορέσει να πάει λίγο πιο ψηλά από την περασμένη σεζόν και να αγγίξει την υπέρβαση.

Ο Φρουσκλιάς πάντως αναμένεται να απαντήσει την επόμενη εβδομάδα για τις προθέσεις του, καθώς εξετάζει προτάσεις όχι μόνο της Νίκης, αλλά κι άλλων ομάδων.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου