ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτεται και σχεδιάζει ευρωπαϊκά

σκέφτεται-και-σχεδιάζει-ευρωπαϊκά-432805

Ευρωπαϊκά σκέφτεται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει το μυαλό στο Βελιγράδι μετά και την ξεκάθαρη τοποθέτηση που εξέφρασε για την ερυθρόλευκη ομάδα και την ευρωπαϊκή της συμμετοχή ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από καθησυχαστικός στο θέμα συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μιλώντας στον “Realfm” για το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Europa League ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ ανέφερε: «Είναι ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση για να μην παίξει. Ο Ολυμπιακός Β. θα αγωνιστεί κανονικά».

Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που χθες συμπλήρωσε μια εβδομάδα προετοιμασίας… μιας προετοιμασίας που γίνεται αρχικά για την Ευρώπη και μάλιστα μεθαύριο Πέμπτη άνθρωπος του Ολυμπιακού θα πάρει γεύση από τον ευρωπαϊκό αντίπαλο…

Ο Ολυμπιακός εδώ και 8 μέρες γνωρίζει πως ο πρώτος ευρωπαϊκός αντίπαλος θα είναι ή από το Βελιγράδι ή από τον Σαν Μαρίνο. Δηλαδή θα είναι ο νικητής του ζευγαριού της αναμέτρησης Ραντ Βελιγραδίου (Σερβία) – Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο) που αγωνίζονται στο πρώτο ματς την Πέμπτη…

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου, σε Σερβία ή Σαν Μαρίνο, ανάλογα με την αντίπαλο, ενώ ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 21 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό, που εδώ και λίγα 24ωρα έχει νέο χλοοτάπητα, ενώ συνεχίζονται κανονικά και όλες οι εργασίες βελτίωσης και άλλων χώρων στα ευρωπαϊκά πρότυπα!

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται την Ευρώπη και για την προετοιμασία του που συνεχίζεται στο Πήλιο, αφού η συνέχειά της τον άλλο μήνα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των αγώνων του στην Ευρώπη! Ο Ολυμπιακός, αν προκριθεί, θα παίξει μετά στις 28 Ιουλίου και τη ρεβάνς στις 4 Αυγούστου κι αν και τότε προκριθεί θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa, αφού μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της 5ης Αυγούστου, θα παίξει δε το πρώτο της παιχνίδι στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 25.

Μπορεί ο πορτογαλικός Τύπος να επιμένει να στέλνει τον Κλαούντιο Πίτμπουλ στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο κύκλοι της βολιώτικης ομάδας διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Βιτόρια Σετουμπάλ. «Ουδέποτε μας έχει απασχολήσει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε και πολύ περισσότερο ποτέ δεν καταθέσαμε πρόταση για την απόκτησή του. Πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό άλλωστε, από την στιγμή που ο παίκτης κοστολογείται από την ομάδα του με το ποσό των 500.000 ευρώ…» τονίζουν χαρακτηριστικά διοικητικοί κύκλοι των «ερυθρολεύκων», βάζοντας τέλος στο μεταγραφικό σενάριο που τους φέρνει να κινούν τα νήματα για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου