ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρθε ο Σανκαρέ… έρχεται ο Πατσέκο

ηρθε-ο-σανκαρέ-έρχεται-ο-πατσέκο-432816

Την ένταξη στις προπονήσεις και του Χαλίφα Πάπα Σανκαρέ που ήρθε χθες στην Ελλάδα περιμένει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Χάβι Γκράθια.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, όπως είχε ειδοποιήσει από τη Σενεγάλη τους ανθρώπους της ομάδας για την άφιξή του, ήρθε αρχικά στην Αθήνα κι αυτό έχει να κάνει με μια σειρά εξετάσεων στις οποίες προγραμματίστηκε να υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους ανέβασε υψηλό πυρετό τις τελευταίες ημέρες και παρέμεινε στο Ντακάρ.

Εντός της ημέρας ο Σανκαρέ θα μεταβεί στην Πορταριά προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί αποστολή των «ερυθρολεύκων» που βρίσκεται εκεί από την Κυριακή…

Ο Χάβι Γράθια και ο βοηθός του Χουάν Σόλα περιμένουν τον Σανκαρέ, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση, ενώ στην Πορταριά βρίσκεται ο Ματίας Κάσχιο και ίσως αύριο αναμένεται στην Ελλάδα και ο Χέρμαν Πατσέκο τη στιγμή που η ΠΑΕ αναζητεί ομάδες για να δώσει δανεικούς τούς Σκάρο, Τσεκούρα, Μαρούλη και Γκότοβο.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μετέχουν από την περασμένη Δευτέρα οι Ελντίν Γιακούποβιτς, Λεάντρο Άλβαρες, Χαβιέ Ουμπίντες, Βιθέντε Μόνχε, Χουάν Μαρτίν, Μανουέλ Ρόκα, Νοέ Ακόστα , Μάριο Μπρέσκα, Πέτερ Ντολεζάι, Ζόλταν Σέλεσι, Χαβιέ Τομάς, Ηλίας Σολάκης, Γιάννης Ζαραδούκας, Στάθης Ρόκας, Παύλος Μητρόπουλος, Αλέξανδρος Ζέρης, Αποστόλης Αναστασίου, ο Στέλιος Ανδρίκος, οι νεαροί Γ. Ναουμίδης, Χρ. Χολέβας, Γ. Αβδελάς, Ν. Κοτζαθανάσης, Στ. Νάκας και ο νεοαποκτηθείς Στεφάν Νταρμπιόν, ενώ από την Τετάρτη και ο Ματίας Κάσχιο.

Όσον αφορά τον 21χρονο Αργεντινό επιθετικό Χερμάν Εζέκιελ Πατσέκο ανήκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν μετράει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Το 2009, όταν και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, δόθηκε δανεικός στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα των «ροχιμπλάνκος», ενώ πέρυσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Ιντεπεντιέντε και στη συνέχεια στην Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο Πατσέκο είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Όσον αφορά πάντως στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου στην Πορταριά, το βασικό στάδιο με προπονήσεις και στα Χάνια θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει δύο φιλικά, ένα στην Πορταριά ή τα Χάνια μάλλον με τον Εθνικό Βόλου και ένα στις 6 του Ιουλίου στο ΕΑΚ Βόλου με τη βουλγαρική Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, που θα είναι η δυνατή αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στην πρόβα τζενεράλε πριν από το πρώτο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου