ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε με γιορτή και βραβεύσεις

φινάλε-με-γιορτή-και-βραβεύσεις-432983

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η λήξη των μαθημάτων και των προπονήσεων για την φετινή αγωνιστική περίοδο της Σχολής Ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Άλλη μια χρονιά και συγκεκριμένα η 13η συνεχόμενη ολοκληρώθηκε με γιορτή και βραβεύσεις .
Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν αυτή τη χρονιά τις προπονήσεις της σχολής βρεθήκαν μαζί με τους γονείς τους στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής Βόλου για την γιορτή που διοργανώθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων.
Επιτυχημένη όμως ήταν και η χρονιά για την ανδρική ομάδα της σχολής που πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο Διευθυντής της σχολής Σαρρής Γεράσιμος ο οποίος έκανε τον απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και για το σκοπό που χαρακτηρίζει τη λειτουργία της σχολής.
Συνθήκες ασφαλείας και παροχές στα πρότυπα του Ολυμπιακού Πειραιώς ,σε αγωνιστικούς χώρους, προγράμματα και μεγάλος αριθμός προπονήσεων οι οποίες και ξεπέρασαν τις 150.
Στα τμήματα της σχολής που λειτούργησαν τη φετινή περίοδο συμμετείχαν 190 μαθητές -αθλητές. Για την ανδρική ομάδα έγινε ειδική αναφορά για την επιτυχημένη πορεία και για το καλό και τίμιο ποδόσφαιρο που έπαιξαν. Ο κος Σαρρής ευχαρίστησε τους συντελεστές για αυτή την τρίτη θέση Α΄Ε.Π.Σ.Θ 2010-11.Τους προπονητές Κ. Μπράτσο –  Θ. Δρόσο και τον υπεύθυνο της ανδρικής ομάδας Στέλιο Μαλακασιώτη.
Οι επιλογές στο έμψυχο υλικό ήταν οι ιδανικές πρώτα σαν χαρακτήρες που τίμησαν τη φανέλα και βοήθησαν και τα νέα παιδιά της σχολής να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν να ανέβουν πιο ψηλά. Ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους μέσα και έξω από τα γήπεδα ήταν τα λόγια του κ. Σαρρή.
Στην πρώτη ομάδα συμμετείχαν φέτος οι: Πλακαρός Σωτήρης, Αποστολίδης Αποστόλης, Αραμπάς Παναγιώτης, Γενής Κώστας, Γκίνης Γιάννης, Ζάγκας Θωμάς, Νικούδης Νίκος, Ντούσαν Πότσουτσα, Οικονόμου Αλέξης. Σιγάλας Βασίλης, Καρτάλης Γιώργος, Μιχαήλ Μπαμπής, Δημούτσης Βαγγέλης, Βαφείδης Νίκος. Και τα νέα παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά από την σχολή οι: Ευσταθίου Κώστας, Μαλακασιώτης Φάνης, Μαλλιαρός Γιώργος, Μαστακούλης Ανέστης, Ντόντης Βαγγέλης, Παρασκευόπουλος Κώστας, Σιώμος Αλέξανδρος, Χασιώτης Στάθης όπως και ο καλύτερος νέος με την καλύτερη απόδοση Μπόρας Θανάσης με πολλές προτάσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Το τεχνικό επιτελείο της σχολής αποτέλεσαν οι:  Καρόπουλος Αγγελος, Καραλής Λεωνίδας, Γαλαμάκης Νίκος, Μαλακασιώτης Βασίλης, Γρηγοριάδης Κώστας, Μαλακασιώτης Αλέξης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στη διάρκεια της τελετής λήξης της σχολής έγιναν και οι βραβεύσεις. Για τις περισσότερες συμμέτοχες στις προπονήσεις βραβεύτηκαν στην ηλικία:   
2005: Μπατσκίνης Δημήτρης, 2004: Τσικουρόπουλος Νίκος, 2003: Παππάς Αριστείδης,
2002: Κωστόπουλος Δημήτρης, 2οο1-2οο2: Αλμπάνης Γιάννης,
2001β: Καραγιώργος Θοδωρής, 2000: 1. Βεργούλιας Θέμης. 2. Ράμα Παντελής 3, Κωνσταντίνου Χρήστος, 1999-2000: Ζαντέριου Ακης, 1999: 1.Αγροκώστας Βασίλης 2. Σαρρής Αποστόλος. 1998: Λημνιώτης Χρηστός, 1997: 1. Αδάμος Ακης, 2. Κατράνης Αλεξ.
 
Επίσης βραβεύθηκαν και οι πρώτοι σκόρερ της περιόδου. Στην ηλικία
1997: Βουκούτος Αποστόλης Πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, 1998: Μπουλιώτης Στάθης Πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, 1999: Αμούτζας Αλεξ. 2 Μπούρζης Βασίλης, 2000: Φραγκογιάννης Αντώνης
 
Για την Ανδρική ομάδα ο Ντούσαν Πότσουτσα πήρε ειδική πλακέτα για την προσφορά του στη σχολή και στην ανδρική ομάδα καθώς ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική καριέρα του. 
 
Βραβεύθηκαν επίσης οι προπονητές τις ανδρικής ομάδας: Κ. Μπράτσος. Θ. Δρόσος.
όπως και τα νέα παιδιά που έπαιξαν στην ανδρική ομάδα για πρώτη φορά. 1) Ντόντης Ευαγ. 2) Σιώμος Αλεξ. 3)Ευσταθίου Κων. 4) Μαλλιαρός Γιώργος. 5) Χασιώτης Στάθης, 6) Μαλακασιώτης Φάνης, 7) Μαστακούλης Ανέστης και 8) Παρασκευόπουλος Κων.
Τέλος στο πλαίσιο της τελετής λήξης πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ γονέων και μαθητών ενώ ο Διευθυντής της σχολής ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και η νέα χρονιά να τους βρει όλους πάλι μαζί τον Σεπτέμβρη .   
       

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου