ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από σήμερα οι εξελίξεις

από-σήμερα-οι-εξελίξεις-426462

Στην Ελλάδα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να τρέξουν όλες οι διαδικασίες για να κλείσουν τα μέτωπα των ερυθρόλευκων ένα – ένα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στο Βέλγιο μαζί με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Τόρη, όπου και είχαν σειρά επαφών με μεταγραφικούς στόχους.
Το θέμα που προέχει την παρούσα στιγμή είναι αυτό του προπονητή. Μέχρι σήμερα έχουν παρελάσει αρκετά ονόματα, ωστόσο τον εκλεκτό ξέρει μόνο ο Αχιλλέας Μπέος και οι στενοί του συνεργάτες.
Το μόνο βέβαιο που προκύπτει μέχρι σήμερα είναι ότι νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα είναι Έλληνας, με το βάρος να πέφτει στην ισπανική αγορά. Ίσως και όχι όμως μιας και τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως οι ερυθρόλευκοι είχαν επαφή με τον 49χρονο Ολλανδό τεχνικό της Μονς Ντένις Φαν Βάικ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννενα την περίοδο 1990-91.
Από την πλευρά της ΠΑΕ ωστόσο τηρείται σιγή ιχθύος και το νέο όνομα του προπονητή φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από σήμερα καθώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κλείσει άμεσα προπονητή ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας στις 20 Ιουνίου οπότε και έχει οριστεί το ραντεβού των ερυθρόλευκων. Παράλληλα την ίδια μέρα οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίζουν και τον πρώτο αντίπαλό τους στη φετινή τους ευρωπαϊκή περιπέτεια.
Υπενθυμίζεται πως η ερυθρόλευκη ομάδα θα συμμετάσχει στη δεύτερη προκριματική φάση βρισκόμενοι στο γκρουπ των δυνατών, ενώ κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί και στη τρίτη προκριματική φάση. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα δοθεί στις 14 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει λιγότερο από ένα μήνα μπροστά του προκειμένου να φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι στην πρώτη πρόκληση εκτός των συνόρων.
                                                                Οι ποδοσφαιριστές
Ενας από τους ποδοσφαιριστές που τσέκαρε ο Αχιλλέας Μπέος στο Βέλγιο είναι και ο επιθετικός από τη Γκάμπια Μουσταφά Ζαρζού της Μονς, ομάδας της Β’ Κατηγορίας Βελγίου. Οι αριθμοί του στο φετινό πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακοί καθώς σκοράρει συνέχεια και βρήκε δίχτυα και στο παιχνίδι της Μονς με τη Βάαλαντ, το οποίο και παρακολούθησε ο Αχιλλέας Μπέος με τον Γιώργο Τόρη. Εκτός όμως από τον Ζαρζού ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για τον Αργεντίνο Μάρτιν Ρόγε, ο οποίος βρίσκεται στο μπλοκάκι του τεχνικού διευθυντή των ερυθρόλευκων Τάκη Γιαννόπουλου. Βέβαια ο Ρόγε δεν είναι η μόνη περίπτωση από τη χώρα του τάνγκο που έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.
                                                                Κλήση σε απολογία
Μπορεί οι υποχρεώσεις για τις ομάδες της Super League να έχουν ολοκληρωθεί με την τέλεση των Play-Off, ωστόσο χθες η αρμόδια επιτροπή ανακοίνωσε τις κλήσεις σε απολογία των ΠΑΕ και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι έχουν κληθεί σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για αύριο Πέμπτη και ώρα 13:00 μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται με αφορμή τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κατά τη διάρκεια των Play-Off και συγκεκριμένα στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ. 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου