ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αύριο τα… σπουδαία για τη Νίκη

αύριο-τα-σπουδαία-για-τη-νίκη-430958

Εν αναμονή της αυριανής ανοιχτής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρωτοβουλία των οργανωμένων του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» βρίσκονται άπαντες στη Νίκη Βόλου. Από τη συγκέντρωση αυτή οι φίλαθλοι επιθυμούν να υποκινήσουν τις εξελίξεις, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της κυανόλευκης ομάδας, που για άλλη μια φορά βρίσκεται σε αδιέξοδο.
 
Στην ανοιχτή συγκέντρωση των οργανωμένων που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο στις 19.30 στον Πολιτιστικό Οργανισμό της Νέας Ιωνίας έχουν προσκληθεί να μετέχουν και οι μέτοχοι της ομάδας. Ο Στράτος Γιδόπουλος όμως, που κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Κώστας Χρόνης, ενημέρωσε ότι βρίσκεται στην Κύπρο…
Ο Στράτος Γιδόπουλος με δηλώσεις του τόνισε ότι επικροτεί την προσπάθεια των οργανωμένων να βρουν λύση για την ομάδα και την πρωτοβουλία που πήραν για την ανοιχτή συγκέντρωση. «Στον επιχειρηματία που ήρθε του είπα του δίνω δωρεάν τις μετοχές να τις εκμεταλλευτεί και σε οποιονδήποτε επιχειρηματία έρθει να τις ζητήσει το ίδιο θα του πω. Δεν ζητάω οικονομικά ανταλλάγματα. Του εκχωρώ τις μετοχές μου για να κάνει κουμάντο. Αν μετοχοποιήσω τα χρήματά μου θα φτάσει στο 80% του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου. Μακάρι από αυτή την συγκέντρωση να βγει κάτι και να βρεθεί λύση για την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου. Εγώ δεν μπορώ να παραβρεθώ. Είμαι όμως μαζί τους».
Πάντως η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να παραχωρηθούν οι μετοχές του Γιδόπουλου για διαχείριση. Θεωρούν κοροϊδία κάτι τέτοιο και επιζητούν οι μέτοχοι να παραδώσουν τις μετοχές και να αποχωρήσουν για να μπορέσει η ομάδα να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και να βρει νέους επενδυτές και ιδιοκτήτες.
 
Η θέση των φιλάθλων
Οι φίλαθλοι αυτό που επιθυμούν είναι να παραδοθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα οι μετοχές της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική, στη συνέχεια να γίνει έλεγχος για τα οικονομικά της και τις εκκρεμότητές της κι αν υπάρχει επενδυτής που μπορεί να βοηθήσει να αναλάβει, ή αν δεν υπάρχει να αποφασιστεί τελικά σε ποια κατηγορία έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί η ομάδα αξιοπρεπώς.
Αυτό που επιζητούν οι οργανωμένοι δεν είναι ο πρωταθλητισμός, όσο το να ανακτήσει η ομάδα την χαμένη της αξιοπρέπεια και να αρχίσει να νοικοκυρεύει το ταμείο της. Σε καμία περίπτωση οι φίλαθλοι δεν επιθυμούν να πέσει κατηγορία η Νίκη και να αγωνιστεί του χρόνου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση επίσης δεν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν αυτή την «αρρωστημένη» όπως την χαρακτηρίζουν κατάσταση. Μάλιστα αναμένεται να διαμηνύσουν αύριο στους μετόχους ότι αν δεν παραδώσουν τις μετοχές, ή αν δεν υπάρξει αλλαγή, τότε δεν θα αφήσουν την ομάδα με την παρούσα κατάσταση ανυποληψίας και αδιαφορίας να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2 τη νέα σεζόν.
Στην αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση έχουν κληθεί να συμμετέχουν επίσης εκτός των μετόχων, παλιοί παράγοντες, η Ερασιτεχνική, πολιτικοί, φορείς και φυσικά είναι ανοιχτή για οποιονδήποτε φίλαθλο θέλει να παρακολουθήσει και να εκφράσει την άποψή του.
Οι οργανωμένοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να βρεθεί επιτέλους μια λύση για την αγαπημένη τους ομάδα και αυτή την φορά είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα. Οι οπαδοί της Νίκης ζητούν τα αυτονόητα για ένα σοβαρό και οργανωμένο σωματείο και δεν θεωρούν όπως υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι οικονομικό ή αγωνιστικό, αλλά έχει περισσότερο πολιτικές προεκτάσεις. Προς αυτό τον σκοπό θα καλέσουν και τους πολιτικούς για να τους ζητήσουν να παρέμβουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους μέχρι εκεί που τους αναλογούν για την κατάντια της ομάδας.
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου