ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει… τον καλύτερο

ψάχνει-τον-καλύτερο-429052

Πρώτο θέμα στο σχεδιασμό είναι το θέμα προπονητή για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου που θα ξεκινήσει επίσημα στις 20 Ιουνίου, αφού τον Ιούλιο θα υπάρχει η ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στις 20 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην Ευρώπη και ο νέος προπονητής θα ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Το ζητούμενο είναι ο νέος προπονητής να είναι ο καλύτερος και προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται να έχει κάνει κάποιες συζητήσεις, ενώ στον Ολυμπιακό φαίνεται να έχουν προταθεί και ονόματα τεχνικών όχι απλά γνωστά, αλλά αυτό που λέμε μεγάλα ονόματα.

Ένα από αυτά είναι του Μπενίτο Φλόρο Σανθ αλλά και του Μίτσελ που έχουν κάποια σχέση με Ρεάλ! Ο 58χρονος Ισπανός, πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Μπενίτο Φλόρο Σανθ που στον πάγκο η Ρεάλ κατέκτησε το Copa Del Rey το 1993, έχει δουλέψει ακόμη στην Αλμπαθέτε, Σπόρτιγκ Χιχόν, τη γιαπωνέζικη Βίσε Κόμπε, τη μεξικάνικη Μοντερέι, τη Βιγιαρεάλ και τη Μαγιόρκα, ενώ μετά έγινε τηλεσχολιαστής στο Τελεθίνκο. Πέρσι επέστρεψε στην ενεργό δράση και εργάστηκε στο Εκουαδόρ και στην Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλουμπ, από την οποία αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ Μαρτίν ντελ Κάμπο, γνωστός ως Μίτσελ, και πασίγνωστος ως ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία αγωνίστηκε 14 ολόκληρα χρόνια.

Ως προπονητής έκανε πέρασμα από την Ράγιο Βαγιεκάνο και τη β’ ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο 48χρονος Ισπανός ήταν μέχρι χθες προπονητής στην Χετάφε.

Επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου για την θέση του προπονητή εξετάζει και την περίπτωση του 44χρονου Χουάν Κάρλος Μαντία που μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο καθόταν στον πάγκο της Τενερίφης. Το 2009 βρισκόταν στην Σανταντέρ, ενώ έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία της Έρκουλες αλλά και από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα υπόψιν του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται πάντα ο 50χρονος Βόσνιος Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα Χουάν Μανουέλ Λίγιο, Χοσέ Λουίς Όλτρα, Χοσέ Σεγκούρα, Ντιντιέ Ολέ Νικολά, αλλά και Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Επίσημα οι επαφές για προπονητή ενόψει της νέας χρονιάς θα ξεκινήσουν μετά την συζήτηση με τον Κατσαβάκη και το σίγουρο είναι πως και επισήμως οι ερυθρόλευκοι αλλάζουν οριστικά σελίδα στον πάγκο, επιλέγοντας λύση από τη διεθνή αγορά…

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου