ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής ο Ηρακλής, άνοδος για Δήμητρα, Ανθιμο Γαζή

πρωταθλητής-ο-ηρακλής-άνοδος-για-δήμη-436958

Πρωταθλητής της Β’ Τοπικής Κατηγορίας αναδείχθηκε χθες ο Ηρακλής Βόλου, πανηγυρίζοντας την επάνοδο του στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. με νίκη επί του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων και σκορ 3-0. Την ίδια ώρα η Δήμητρα έπαιρνε τη νίκη με σκορ 2-3 στην έδρα του Ανθίμου Γαζή και παράλληλα το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου ενώ το τρίτο κατέληξε στην ομάδα των Μηλεών παρά την ήττα της.
Ιδανικός αυτόχειρας ήταν ο Πανιώνιος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πηλέα, μένοντας στο 0-0 και στην Β’ Τοπική Κατηγορία, καθώς με νίκη θα μπορούσε να έχει πανηγυρίσει την άνοδο.
 Σαμπάνιες και μεθύσι τίτλου ακολούθησε στο Βασδέκειο μετά την νίκη του Ηρακλή, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 79 βαθμούς χάρις σε τέρματα που πέτυχαν στο 10ο λεπτό ο Ντουκώλης και στο 59’ ο Σακελαρίου. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Τσουκάλης με πέναλτι στο 71’. Όσον αφορά στο ματς στο γήπεδο της Γατζέας στο 2’ ο Ανανίας έκανε το 1-0 ενώ ο Χατζέλας ισοφάρισε στο 16’ για να κάνει το 1-2 ο ίδιος παίκτης στο 55’ με πέναλτι. Ο Καραρήγας έφερε το ματς στα ίσια στο 60’ κάνοντας το 2-2. Ο Περατζάκης για τον Ανθμο αποβλήθηκε στο 67’ για να ακολουθήσει 10λεπτη διακοπή με σύρραξη. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 75’ ο Ντόμπος χαρίζοντας την νίκη αλλά και την άνοδο στην ομάδα του Δημήτρη Φραγγούλη που μαζί με αυτή του Στάθη Φάλκου πανηγύρισαν μετά το τέλος του παιχνιδιού το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
 
Η Α΄ Κατηγορία
Οσον αφορά στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ., εκεί όλα είχαν κριθεί με την χθεσινή αγωνιστική να είναι τυπικής διαδικασίας. Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε ακόμη τρεις βαθμούς, αλλά αυτή τη φορά εύκολα στα χαρτιά με νίκη επί του Ιάσωνα, ενώ στην Αγία Παρασκευή φιέστα έστησαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με σαμπάνιες στο τέλος. Ο Εθνικός όμως ήταν αυτός που πανηγύρισε σκοράροντας έξι φορές αντί μίας. Στις ομάδες που υποβιβάστηκαν βρίσκονται η Ακρόπολη, ο Κένταυρος, τα Λεχώνια, ο Αγροτικός και ο Ιάσων Άλλης Μεριάς. Τέλος με τα πέντε τέρματα που πέτυχε ο Λευτέρης Δενελάβας του Θησέα στη νίκη με 6-2 επί της ΑΕ Διμηνίου προσπέρασε στον πίνακα των σκόρερ τον Κέρι Λόρι. φθάνοντας τα 37 έναντι 36 γκολ του επιθετικού του ΓΣΑ.
 
 
 
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 34η αγωνιστική
 
Εθνικός-Αγία Παρασκευή     6-1
Α.Ε.Λεχωνίων -Α.Ε 2002      0-2
Ακρόπολη-Σαρακηνός          5-0
Απόλλων Καν-Κένταυρος     1-0
Αίας Σ.-Αγροτικός                 3-3
Πρωτεσίλαος-Χλόη               5-0
ΑΕ Διμηνίου-Θησέας            2-6
* Ιάσων Α.Μ.-Γ.Σ. Αλμυρού  0-3 α.α.
Σήμερα
*Γηπ.Σκιάθου (1.15 μ.μ.): Σκιάθος-Μαγνησιακός (Κατσαρός,Μπαϊράμης,Σταθούρος)
 
 
 
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 34η αγωνιστική
Χθες
Ν.Α. Νίκης-Άρης Μελισσατίκων    4-2
Ηρακλής Β.-Ηρακλής Αγ.Θ.             3-0
Άνθ. Γαζής-Δήμητρα                         2-3
Πηλέας-Πανιώνιος                            0-0
Δάφνη-Μακρινίτσα              3-1
*Αίας Τρικερίου-Αετός Κερασιάς  3-0 α.α.
*Διαγόρας –Ορμίνιο                         3-0 α.α.
*ΑΠΟΒ-Δόξα Αερινού                       3-0 α.α.
ΣΗΜΕΡΑ
*Γηπ. Ριζομύλου (11.30 π.μ): Αστέρας-Σκόπελος (Βλάχος Καρακίτσος,Γιαννής)
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου