ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία της Εθνικής Γυναικών

ισοπαλία-της-εθνικής-γυναικών-437312

Το δεύτερο της φιλικό επί βολιώτικου εδάφους έδωσε χθες η Εθνική Ομάδα Γυναικών αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την ομάδα παίδων του Ολυμπιακού Βόλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετώπισε την Τετάρτη τον Βόλος 2004 του οποίου και επικράτησε με 3-0, ωστόσο χθες δεν είχε την ίδια τύχη απέναντι στην ομάδα του Θωμά Μακρή. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Παγώνη στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει στο 65’ η Γκατζογιάννη έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Παντελιάδου και σύγχυση στην άμυνα των ερυθρόλευκων. Ευκαιρία να σκοράρουν είχαν από πλεονεκτική θέση οι Παγώνης, Κωτσέλος και Σ. Στρούγκης στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν από πλεονεκτική θέση. Γκολ για τους ερυθρόλευκους ακυρώθηκε στο 10’ ως οφσάιντ στο οποίο την μπάλα στα δίχτυα έσπρωξε ο Σ. Στρούγκης.

Για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ αγωνίστηκαν οι: Ξανθάς, Χρόνης, Μπόζης, Τσιπάνης, Δ. Στρούγκης, Γκάτσιος, Τζορματζής, Σ. Στρούγκης, Κωτσέλος, Τσελεπής, Παγώνης. Στην επανάληψη συμμετείχαν και οι: Κολημήτρας, Πάντζιος, Λάκης, Βασιλείου, Σιώρος, Τσιτσιρίγγης, Καραΐσκος.

Για την Εθνική ομάδα του κ. Κουτσιάκη τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Χαραλαμπίδου, Αδαμάκη, Ξέρα, Δ. Παπαδοπούλου, Κακαμπούκη, Σηδηρά, Μοχοφίου, Κογγούλη, Λαζανά, Βλασιάδου, Δημητρίου. Στην επανάληψη συμμετείχαν και οι: Δούκα, Γκατζογιάννη, Τ. Παπαδοπούλου, Κανδιανού, Μαλισιώρα, Κοντομίχη και Μιχαλακίδη.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου