ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μείον επτά…

με-μείον-επτά-430958

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι παίκτες της Νίκης μετά από σχεδόν μια εβδομάδα άδειας για το Πάσχα και εκμεταλλευόμενη φυσικά η τεχνική ηγεσία το σημερινό ρεπό της ομάδας για το πρωτάθλημα της Football League 2. Ο Βέλικο Ντόβενταν όμως μέτρησε επτά ποδοσφαιριστές μείον. Οι περισσότεροι πάντως σύμφωνα με πληροφορίες έλειπαν δικαιολογημένα, χωρίς αυτό να διαψεύδει ότι η όλη κατάσταση που επικρατεί δείχνει να είναι ανεξέλεγκτη.
 
Ο Βέλικο Ντόβενταν ζήτησε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές του μέχρι το τέλος, αφού παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν (οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από τρεις μήνες), θα πρέπει για τον εαυτό τους και για το γόητρο τους να παίξουν στις δυο εναπομείνασες αγωνιστικές. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με 16 ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν ο Νάστος που έκανε μια μικροεπέμβαση στο δάχτυλο, ο Μαϊστρέλλης με την δικαιολογία ότι είχε βαφτίσια και θα γυρίσει το σαββατοκύριακο, ο Τσερκέζος που έπρεπε να παραστεί στη στρατολογία για να πάρει αναβολή, ο Ντάνισιτς που υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα με τη βίζα του, ο Βλάχος που αναμένεται να έρθει στις επόμενες ημέρες, ο Παπαϊωάννου και ο Μακράκης. Επιπλέον δεν προπονήθηκε ο Πετράς που νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά ήταν παρών στην προπόνηση.
Να θυμίσουμε ότι αναλόγως και με τα σημερινά αποτελέσματα της αγωνιστικής (η Νίκη έχει ρεπό) θα καθοριστεί και η παραμονή ή όχι στην ομάδα των Αργεντίνων, Όλιβερ και Ναβαρέτε, τα αεροπορικά εισιτήρια των οποίων έχει βγάλει ήδη η διοίκηση…
Κάπως έτσι μετ’ εμποδίων η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις ενόψει των δυο επίσημων παιχνιδιών που απομένουν, περιμένοντας παράλληλα από τον Στράτο Γιδόπουλο και τη διοίκηση να πάρουν θέση για όλα όσα συμβαίνουν.
Να σημειωθεί ότι για το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Σερρών έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Πετράς, Καρακώστας, Μαϊστρέλλης, Μακράκης, Ντάνισιτς, γεγονός το οποίο αναμένεται να φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα και ίσως να δώσει ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν.
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες αποφάσισαν να επιστρέψουν έχει να κάνει περισσότερο με το ότι θέλουν να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς την ομάδα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν μέσω της νομικής οδού στη συνέχεια τα δεδουλευμένα τους.
Ο Γιδόπουλος συνεχίζει να μην παίρνει θέση. Έχει δηλώσει ότι αποχωρεί, ότι πουλάει ή παραχωρεί τις μετοχές για διαχείριση, αλλά από κει και πέρα καμία επίσημη εξέλιξη δεν υπάρχει. Την αποχώρησή του επιζητούν και οι οργανωμένοι και στη συνέχεια θεωρούν ότι θα υπάρξει λύση για να μπορέσει η ομάδα να κοιτάξει μπροστά και δεν τους ενοχλεί αν το νέο ξεκίνημα θα πρέπει να γίνει και από μικρότερη κατηγορία, ώστε επιτέλους να στηριχτεί η προσπάθεια σε υγιείς βάσεις.
 
Φιλικό με Πύρασο
Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα η Νίκη θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πύρασο στο Παντελής Μαγουλάς.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου