ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτές στην πισίνα για ΟΥΚ και ΝΟΒΑ

γιορτές-στην-πισίνα-για-ουκ-και-νοβα-443096

Τις περισσότερες γιορτινές ημέρες στην πισίνα θα τις περάσουν οι λιλιπούτειοι πολίστες του ΟΥΚ και του ΝΟΒΑ, που προετοιμάζονται για τη δεύτερη φάση του παιδικού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη του Πάσχα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Συγκεκριμένα από τις 28 Απριλίου έως τις 30 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθούν στο «Βασίλειος Πολύμερος» οι αγώνες του τετάρτου ομίλου και οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.
 
Ο 4ος Όμιλος, περιλαμβάνει τις ομάδες του ΟΥΚ και του ΝΟΒΑ, όπως επίσης και αυτές του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού αλλά και της ΝΕ Πατρών και οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος της Νέας Ιωνίας. Βέβαια με πληροφορίες που είχαν χθες Βολιώτες παράγοντες κυκλοφορούσε το σενάριο ότι αθηναϊκές ομάδες έχουν ζητήσει δυο παιχνίδια που είναι μεταξύ τους, ένα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου και ένα για την τελευταία να γίνουν στην Αθήνα. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί και επίσημα, τότε ο ΟΥΚ από την πλευρά του ετοιμάζει διαμαρτυρία.
Στην τελική φάση που θα γίνει από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο. Ο ΟΥΚ θα αγωνιστεί με στόχο τη δεύτερη θέση, ωστόσο σίγουρα το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Φαβορί για την πρωτιά είναι ο Πανιώνιος, ενώ φαίνεται πώς η βολιώτικη ομάδα θα παραταχθεί για να διεκδικήσει με βασικούς του αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι ο ΟΥΚ πήρε άνετα και μεγάλες διαφορές στα σκορ την πρώτη θέση στην Α’ φάση του πρωταθλήματος. Φυσικά και ο ΝΟΒΑ ετοιμάζεται να παλέψει για ό,τι καλύτερο σε αυτή την διοργάνωση και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για ένα καλό πλασάρισμα.
 
Συγκεκριμένα οι 4 όμιλοι της Β’ φάσης του παιδικού πρωταθλήματος, έτσι όπως ανακοινώθηκαν από την ΚΟΕ, έχουν ως εξής:
1. Όμιλος Θεσσαλονίκης (κολ. Ποσειδώνιο)
ΠΑΟΚ, ΚΟ Ξάνθης, Ηρακλής, ΝΑΟ Κέρκυρας, Άρης Θεσσαλονίκης
2. Α’ Όμιλος Αττικής (κολ. Γέρακα, ΑΝΟΓ, Π. Φαλήρου, Αλίμου)
Νηρέας Γέρακα, Παλαιό Φάληρο, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΑΟ Πετρούπολης
3. Β’ Όμιλος Αττικής (κολ. ΝΟΒ)
ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Χίου, ΝΟ Καλαμάτας, ΝΟ Χανίων, Ποσειδών Ιλισίων
4. Όμιλος Θεσσαλίας (κολ. Βόλου, Νέας Ιωνίας Βόλου)
ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΝΕ Πατρών, ΝΟΒΑ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου