ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από… Δευτέρα

από-δευτέρα-443109

Από την ερχόμενη Δευτέρα μετά το Πάσχα μπαίνει στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός με την προετοιμασία για τα play off. Η κλήρωση να γίνει Παρασκευή 29 Απριλίου και η έναρξη τους στις 8 Μαΐου.
Πριν πάντως από τις 8 Μαΐου ο Ολυμπιακός Βόλου και πριν μπει στη διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μπορεί να γνωρίζει αν αυτή είναι εξασφαλισμένη και πριν το ξεκίνημα, αν στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης έχει δηλώσει ότι «εδώ που φτάσατε πάμε για το κάτι παραπάνω στα play off» και μετά το φιλικό με τους Νέους την Πέμπτη περιμένει τους παίκτες στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.
Για τη διαδικασία των αγώνων των πλέι οφ επιστρέφουν «καθαροί» από κάρτες οι Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Γιακούποβιτς, αναμένεται να είναι έτοιμος ο Βιθέντε Μόνχε που ήταν τραυματίας και να μην έχει πρόβλημα ο Μανουέλ Ρόκα, αλλά το δυσάρεστο είναι η απουσία του Χαβιέ Ουμπίντες, που μετά τη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε ως έξι εβδομάδες, χάνοντας τα play off.
Τα play off ξεκινούν Κυριακή 8/5, θα υπάρξουν αγώνες Τετάρτη 11/5, Κυριακή 15/5, Τετάρτη 18/5, Κυριακή 22/5 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25/5 με τον Ουμπίντες να ελπίζει να προλάβει ίσως τα δυο τελευταία ματς, αφού ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου υποβάλλεται σε εντατική καθημερινή θεραπεία.
 
Μετά το Πάσχα ο Μπέος
Την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η αρχικά προγραμματισμένη για την περασμένη Πέμπτη συνέντευξη Τύπου του Αχιλλέα Μπέου, που τελικά θα μιλήσει μετά το Πάσχα για τα σχέδιά του, τον τυχόν νέο επενδυτή, τα στημένα παιχνίδια της UEFA και τις περιβόητες κασέτες.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου θα το πράξει αυτό την Τετάρτη του Πάσχα, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέα Μπέου. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίζεται την Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 στις 18:00 στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου».
Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων στα γραφεία της ΠΑΕ είχε τονίσει πως υπήρχε ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ενώ προχθές έγινε λόγος και για ραντεβού με έναν από τους υποψήφιους επενδυτές για την αγορά της ομάδας.
 Τη συνέντευξη της επόμενης Τετάρτης πλέον μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Στη συνέντευξη Τύπου σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση ο Αχ. Μπέος θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις μετά τη συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, για τις κατασκευασμένες κασέτες, για τα ανύπαρκτα, υποτιθέμενα «ύποπτα» παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ καθώς και για τις άδικες επιθέσεις και κριτικές, με αφορμή τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός.
 
 
 
Μεταγραφολογία
 
Σε διάψευση για τυχόν παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών του προχώρησε από προχθές ο Ολυμπιακός, δίνοντας το στίγμα ότι αυτή την εποχή υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα για τη βολιώτικη ομάδα…
 Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιά για τον Πάπα Σανκαρέ αλλά και η ανάγκη προσήλωσης της ομάδας στα πλέι οφ έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου που «διαψεύδει τα σενάρια περί μεταγραφής του Papa Sankare, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, του οποίου το όνομα πιθανόν ακουστεί τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε και προσθέτει: «Εξάλλου η ΠΑΕ δεν συζητάει για πιθανές μεταγραφές παικτών της αυτήν την περίοδο για δύο ουσιαστικούς λόγους: Πρώτον, διότι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στη διαδικασία των Play Offs, άρα οποιαδήποτε συζήτηση είναι άκαιρη χρονικά και, δεύτερον, διότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων περί πιθανής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».
Πάντως αναμένονται και αποχωρήσεις, αφού μετά τον Κώστα Καπετάνο που είναι εδώ και καιρό ξένο σώμα, αλλά και τον Αργεντινό Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ που είχε ολιγόλεπτες συμμετοχές, την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να δει και ο Τικάο Κάρλος Μπερτόλντι!
 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου