ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακή η παρουσία του ΝΟΒΑ

εντυπωσιακή-η-παρουσία-του-νοβα-443370

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης «HELLAS OREN» που πραγματοποιήθηκε στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας 15-17/4/2011, συμμετείχαν αθλήτριες μεγάλης ηλικίας και κυρίως όλες οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας.
 Από τα 20 περίπου Σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα, πέρασαν το όριο για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, έξι σωματεία. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, ο Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου, ο Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης από την Αθήνα, ο ΝΟΒ-Α, ο Πανσερραϊκός και ο Κ.Ο. Ηρακλείου Κρήτης από την Περιφέρεια.
 Στη διοργάνωση είχε συμμετοχή και ένας όμιλος από Ιταλία ο S.S.D.VILLAGE, όπου για πρώτη φορά είχαμε και συμμετοχή ενός άνδρα.
 Τα τρία Ναυταθλητικά Σωματεία της Αθήνας επιστράτευσαν αθλήτριες της Περιφέρειας που βρίσκονται για σπουδές στην Αθήνα και τις απέκτησαν με μεταγραφή.
 Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με μικρές αθλήτριες που πέρασαν το όριο για τη συμμετοχή τους και ήταν οι Νεάνιδες: Ευαγγελία Γιαλίδη (1994), Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου (1994), Ευαγγελία Κουτίδη (1995), Κλεοπάτρα-Αντωνία Μαλλιαρού (1995), Δανάη Δεληγιάννη (1995) και οι Κορασίδες: Αλεξάνδρα Μπαλντούμη (1996), Μυρτώ Καματερού (1997), Αικατερίνη Φουκαλά (1997), Παρασκευή Κοφίδη (1997) και Ιωάννα Δάντη (1998)
 Τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν:
SOLO: Οι πρωταθλήτριες του ΝΟΒ-Α Ευαγγελία Κουτίδη και Ευαγγελία Γιαλίδη κατέκτησαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα με 78,43 β. και 77,27 β. Αγωνίστηκαν 11 αθλήτριες.
DUET: Οι αθλήτριες Ευαγγελία Κουτίδη-Ευαγγελία Γιαλίδη κατατάχτηκαν 4ες με 77,70 β., ενώ 8ες ήταν οι Κλεοπάτρα-Αντωνία Μαλλιαρού, Δανάη Δεληγιάννη, Παρασκευή Κοφίδη με 71,30 β.. Αγωνίστηκαν 10 duet.
COMBO: Ο ΝΟΒ-Α ήταν 4ος με τις αθλήτριες: Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Γιαλίδη, Δανάη Δεληγιάννη, Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου, Κλεοπάτρα-Αντωνία Μαλλιαρού, Μυρτώ Καματερού, Αλεξάνδρα Μπαλντούμη, Σεβαστή-Ραφαέλλ Στάμου, Αικατερίνη Φουκαλά, Παρασκευή Κοφίδη και Ιωάννα Δάντη, με 77,11 β. Αγωνίστηκαν 7 όμιλοι.
ΤΕΑΜ: Ο ΝΟΒ-Α κατατάχτηκε και εδώ 4ος με τις αθλήτριες Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Γιαλίδη, Σοφία Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου, Κλεοπάτρα-Αντωνία Μαλλιαρού, Δανάη Δεληγιάννη, Παρασκευή Κοφίδη, Μυρτώ Καματερού, Αλεξάνδρα Μπαλντούμη, Σεβαστή-Ραφαέλλ Στάμου, Αικατερίνη Φουκαλά, Ιωάννα Δάντη. Αγωνίστηκαν 7 όμιλοι.
 Η γενική κατάταξη των Συλλόγων ήταν: 1ος ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 231 β., 2ος Α.Ο. Νηρέας Χαλανδρίου με 226 β., 3ος Α. Ν. Ο. Αργυρούπολης με 213 β., 4ος ΝΟΒ-Α με 174 β., 5ος S.S.D.VILLAGE με 100 β., 6oς Πανσερραϊκός με 98 β. και 7ος Ν.Ο. Ηρακλείου Κρήτης με 48 β.
 
  Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΝΟΒ-Α είναι ένα από τα μεγαλύτερα Ναυταθλητικά Σωματεία της Ελλάδας, καλλιεργεί με μεγάλη επιτυχία τα αθλήματα της πισίνας, Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση και τα αθλήματα θάλασσας Κωπηλασία, Κανόε-Καγιάκ και Ιστιοπλοΐα.
 Στα περισσότερα έχει σημαντική παρουσία σε Ελλαδικό και Διεθνή χώρο, έχει δεκάδες αθλητών-τριών στις Εθνικές Ομάδες και αναδεικνύει το Βόλο πρεσβευτή σε Παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και Βαλκανικό επίπεδο.
Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τις αθλήτριες, την Εφορεία τον προπονητή και δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν θερμά τους γονείς των αθλητριών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Όμιλο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου