ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει άλλα ενδιαφέροντα

έχει-άλλα-ενδιαφέροντα-429052

Σε διάψευση για Σανκαρέ και παραχωρήσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός δίνοντας το στίγμα τι αυτή την εποχή υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα για τη Βολιώτικη ομάδα …

Η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιά για τον Πάπα Σανκαρέ αλλά και η ανάγκη προσήλωσης της ομάδας στα πλέι οφ έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διαψεύδει τα σενάρια περί μεταγραφής του Papa Sankare, καθώς και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας, του οποίο το όνομα πιθανόν ακουστεί τις επόμενες ημέρες, αφού έχει ήδη εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές της», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Και προσθέτει: «Εξάλλου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν συζητάει για πιθανές μεταγραφές παικτών της, αυτήν την περίοδο, για δύο ουσιαστικούς λόγους: Πρώτον, διότι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται στη διαδικασία των Play Offs, άρα οποιαδήποτε συζήτηση είναι άκαιρη χρονικά και δεύτερον, διότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων περί πιθανής μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».

Όλα αυτά προκληθήκαν τη στιγμή που μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, αλλά σίγουρα όπως παραδέχεται και η ανακοίνωση υπάρχουν παίκτες του Ολυμπιακού που είναι περιζήτητοι από καιρό και με τις εμφανίσεις τους και τη διάρκειά τους έχουν κάνει «κλικ» έστω ανεπίσημα σε «μεγαλύτερους».

Ο Σενεγαλέζος Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ, ενώ έχει τραβήξει και τα βλέμματα ομάδων της Γαλλίας, Ισπανίας και του Βελγίου μάλιστα προχθές ήταν σε αρκετά πρωτοσέλιδα, που μάλιστα τον έφερναν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό του Πειραιά, ενώ το ίδιο έχει γίνει και για τον τερματοφύλακα Έλντιν Γιακούποβιτς που η φημολογία τον θέλει στη μεταγραφική λίστα του Βαλβέρδε, ενώ πριν λίγο καιρό υπήρξε ενδιαφέρον της Γαλλικής Σεντ Ετιέν, ισπανικών ομάδων, αλλά και της σκωτσέζικης Ρέιντζερς.

Φυγές

Πάντως αναμένονται και αποχωρήσεις αφού μετά τον Κώστα Καπετάνο που είναι εδώ και καιρό ξένο σώμα αλλά και τον Αργεντινό Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ που είχε δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου αναμένεται να δει και ο Τικάο Κάρλος Μπερτόλντι!

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος ήρθε στο Βόλο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αγωνίσθηκε σε τέσσερα ματς με Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό και είχε μόλις 108 λεπτά συμμετοχής χωρίς να ικανοποιήσει με ην απόδοσή του.

Μετά τον Αργεντίνο και ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη διαδικασία της λύσης του συμβολαίου του, αφού προπονείται μόνος του σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επιστροφές

Αρκετές επιστροφές άλλα και μια σημαντική απουσία θα έχει στα play off ο Ολυμπιακός Βόλου που θα μπει από τις 8 Μαΐου στη διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που μπορεί να είναι εξασφαλισμένη και πριν το ξεκίνημα αν στο τέλος του μήνα η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.

Ενώ επιστρέφουν “καθαροί” από κάρτες οι Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Γιακούποβιτς, αναμένεται να είναι έτοιμος ο Βιθέντε Μόνχε που ήταν τραυματίας και να μην έχει πρόβλημα ο Μανουέλ Ρόκα, δυσάρεστα ήταν τα νέα του Χαβιέ Ουμπίντες, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες. Τα play off ξεκινούν Κυριακή 8/5,θα υπάρξουν αγώνες Τετάρτη 11/5, Κυριακή 15/5, Τετάρτη 18/5, Κυριακή 22/5 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 25/5 με τον Ουμπίντες να ελπίζει να προλάβει ίσως τα δυο τελευταία ματς, αφού ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου υποβάλλεται σε εντατική καθημερινή θεραπεία.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου