ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπασκετική γιορτή στο ΕΑΚ

μπασκετική-γιορτή-στο-εακ-443853

Μια μπασκετική γιορτή με την ευκαιρία να δούνε από κοντά και να χειροκροτήσουν παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ θα έχουν σήμερα όσοι βρεθούν στο ΕΑΚ του Βόλου στις 19.00.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας σήμερα Μεγάλη Τετάρτη σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου θα τιμήσει μέσω του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ τα έσοδα του οποίου θα αποδοθούν σε δυο συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δύο γενιές καλαθοσφαιριστών, στα πρόσωπα των Βασίλη Γκούμα, Νίκου Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη. Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Παλαιμάχων Βόλου και Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, θα ξεκινήσει στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου. Επίσης θα τιμηθεί κι ο πρώην διεθνής διαιτητής Κώστας Κορομηλάς, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Παράλληλα και με αφορμή αυτόν τον μεγάλο αγώνα ο Δήμος Βόλου αποφάσισε και θα τιμήσει έναν άνθρωπο που ανάλωσε μεγάλο μέρος από την αθλητική πορεία του, με ανιδιοτέλεια, στην ανάπτυξη του μπάσκετ του Βόλου και της Θεσσαλίας, τον επί σειρά ετών Γενικό γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Βάτσιο Χαράλαμπο.

Εκτός από το ρόστερ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, στο Βόλο θα δώσουν το παρών κι άλλες παλιές δόξες του αθλήματος όπως οι Μηνάς Γκέκος, Τάκης Κορωναίος, Γιώργος Καραμβέρης και Χρήστος Ιορδανίδης.

Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας: Σιγάλας, Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Λημνιάτης, Κωνσταντινίδης, Μπαλογιάννης, Γαλακτερός, Μπουντούρης, Λιαδέλης, Χ. Χριστοδούλου, Παπαγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Πρέλεβιτς, Λινάρδος.

Στην ομάδα των Παλαιμάχων του Βόλου, την οποία θα κοουτσάρουν η κ. Παπαθανασίου Ελένη και ο κ. Κουρκούμπας Κωνσταντίνος και έφορος θα είναι ο κ. Νίκος Φαρμάκης θα συμμετέχουν οι παλιοί καλαθοσφαιριστές: Δεληκούρας Γιώργος, Παρασχάκης Αντώνης, Γιαννίκος Σπύρος, Ντάκης Γιώργος, Αυγερινός Απόστολος, Μυριτζής Αντώνης, Καλογερόπουλος Λευτέρης, Πρέκας Λάμπρος, Βλιώρας Γιώργος, Κατσαλής Νίκος , Μπόγδανος Δημήτρης, Κοσμάτος Γιώργος, Καρακατσούνης Γιάννης, Βόντζος Δημήτρης ενώ οι: Μπουντούρης Νίκος και Λιαδέλης Παναγιώτης θα παίξουν από ένα ημίχρονο σε κάθε ομάδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κορομηλάς Κώστας, Πιτσίλκας Νίκος και Μιναρετζόπουλος Γιώργος, ενώ στη γραμματεία θα είναι οι κυρίες Χριστοφορίδου Φώφη, Σακελλαροπούλου Σέβη και Παύλου Στέλλα.

Το κοινό του Βόλου έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την διοργάνωση, εξαντλώντας σχεδόν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Γι αυτό το λόγο ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας τους ευχαριστεί θερμά.

Η προπώληση εισιτηρίων φτάνει στο τέλος της και το Κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στη Νέα Δημητριάδα, όπου θα γίνει ο αγώνας (και όχι στο κλειστό Γυμναστήριο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»), αναμένεται να είναι κατάμεστο. Η μεγάλη ανταπόκριση των φιλάθλων ανάγκασε τους διοργανωτές να μεταφέρουν τον αγώνα σε μεγαλύτερο γήπεδο. Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και μέχρι την Τετάρτη 13.00 είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τα προμηθεύονται από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου (44268 – Γεραμπίνης Παναγιώτης), από το ΑΚ ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (41803 – Μυριτζής Αντώνιος), από το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλειος Πολύμερος» (69885- Μεταφτσής Αλέξανδρος ) και από το κατάστημα ΜΟΥΣΕΣ στην Δημητριάδος με Σπυρίδη. Τα εναπομείναντα εισιτήρια την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται από την είσοδο του κλειστού του ΕΑΚ Βόλου από τις 18.00 .

Στην προσπάθεια για την καλή προετοιμασία των αγώνων συμπαραστάτες είναι το Ξενοδοχείο ΠΟΡΤΑΡΙΑ των Κώστα Θεοδώρου και Κώστα Χατζηδάκη, που θα προσφέρει τη διαμονή των βετεράνων διεθνών, την ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ –3 Ε- Εργοστάσιο Βόλου δια του κ. Μαστρογιαννίδη που έφτιαξε τις στολές των παλαιμάχων του Βόλου και την ΑΓΕΤ δια του κ. Κρεμαστά Αποστόλου για την προσφορά του επίσημου δείπνου. Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν για την προσφορά τους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου