ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα ξανά στο τοπικό

σέντρα-ξανά-στο-τοπικό-435604

Πέντε αγωνιστικές απομένουν ως το τέλος της Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ. και η πρώτη θα διεξαχθεί σήμερα. Η 30η αγωνιστική ξεκινά με την αναμέτρηση της Σκιάθου, όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί στη 1.15 μ.μ. την Ακρόπολη. Στις 5 μ.μ. θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις, με τον σύλλογο του Αλμυρού να φιλοξενείται από τον Θησέα στην Αγριά.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Σταμουλάκη μετά τη διεξαγωγή και της 29ης αγωνιστικής βρίσκονται στην κορυφή έχοντας πλέον πέντε βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Εθνικού, καθώς οι κιτρινόμαυροι παραχωρούσαν λευκή ισοπαλία και μάλιστα εντός έδρας στη Χλόη την ώρα που ο ΓΣΑ συνέτριβε με 8-1 τον Αγροτικό.
Οι Αλμυριώτες θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους με νίκη στην Αγριά την ώρα που ο Εθνικός θα αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου.
Μέχρι σήμερα ο Αλμυρός έχει να επιδείξει ένα εκπληκτικό σερί 20 συνεχόμενων νικών, ενώ κατέχει με διαφορά και την καλύτερη επίθεση έχοντας σημειώσει 110 τέρματα.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο τρίτος σύλλογος στη βαθμολογία, που είναι η Αγία Παρασκευή, θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα Καναλίων με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες με 3-0 κόντρα στη Σκιάθο και με 5-1 κόντρα στον Αίαντα Σούρπης. Επίσης για την σημερινή αγωνιστική ο Αίαντας Σούρπης θα παίξει εντός έδρας με την ομάδα των Λεχωνίων, ενώ ο Αγροτικός θα φιλοξενήσει τον Σαρακηνό, ο οποίος θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την παραμονή μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Κενταύρου το περασμένο Σάββατο. Τέλος στο γήπεδο του Μαγνησιακού η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με τον Κένταυρο, ενώ νίκη στα χαρτιά θα πάρει ο Πρωτεσίλαος, αφού ο Ιάσων Άλλης Μεριάς έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αγώνων.
 
Α΄ ΕΠΣΘ Η 30η αγωνιστική
*Γηπ. Σκιάθου (1.15 μ.μ.): Σκιάθος-Ακρόπολη (Παπαγεωργίου, Τσακούμης, Καρακίτσος)
*Γηπ. Καναλίων (5μ.μ.): Απόλλων Καν.-Αγ.Παρασκευή (Γκάγκας, Σακκάς, Αναστασίου)
*Γηπ. Σούρπης (5μ.μ..): Αίας Σ.-Λεχώνια (Ματσούκας, Χαρβάλας Πλατής)
*Γηπ. Διμηνίου (5μ.μ.): ΑΕ Διμηνίου-Εθνικός (Τριάντος, Αγρέβης, Καπέσιος)
*Γηπ. Αγριάς (5μ.μ.): Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού (Δαλούκας, Τσιγγινές, Μπαλάφας)
*Γηπ. Χλόης (5μ.μ.): Χλόη-Α.Ε.2002 (Χαλβατζάκος, Ρούσης, Θεοχάρης)
*Γηπ. Αϊδινίου (5μ.μ.): Αγροτικός-Σαρακηνός (Παλιούρας, Κατσαρός, Δημητράκης)
*Γηπ. Μαγνησιακού (5μ.μ.): Μαγνησιακός-Κένταυρος (Τρυφωνίδης, Τσαγκάρης, Κόκκαλης)
*Πρωτεσίλαος-Ιάσων Α.Μ. 3-0 α.α.
 
Οι ποινές των ποδοσφαιριστών
Από την Ε.Π.Σ.Θ. ανακοινώθηκαν οι ποινές των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο σε Α’ και Β’ Κατηγορία. Συγκεκριμένα με τρεις αγωνιστικές τιμωρείται ο Ν. Τσιγαρίδας του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, ενώ με δύο ο Ζ. Μόσιος της Ακρόπολης. Τέλος με μία αγωνιστική τιμωρούνται οι: Ι. Πάππος (Αίας Τρικερίου), Ν. Καναράς (Αστέρας Ριζομύλου), Ν. Τσιοκαράς (Αίας Τρικερίου).
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου