ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή με χαμόγελα

επιστροφή-με-χαμόγελα-429052

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου μετά την μεγάλη τους επιτυχία και νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Οι ερυθρόλευκοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και κατέκτησαν την 5η θέση του πρωταθλήματος η οποία και τους οδηγεί στα play-off της περιόδου 2010-11.

Με την νίκη τους επί των πρασίνων οι Βολιώτες μπορούν πλέον να σκέφτονται ευρωπαϊκά μιας και από τις 8 Μαΐου θα μπουν στην διαδικασία ενός μίνι πρωταθλήματος με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ρεπό τη Δευτέρα και από χθες επέστρεψαν και πάλι στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη, με τον Σερραίο προπονητή να ετοιμάζει πλέον την ομάδα του για μια νέα πρόκληση που ακούει στο όνομαΕυρώπη. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο και το μόνο βέβαιο είναι πως η όρεξη των περισσότερων έχει ανοίξει. Βέβαια αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι οι ερυθρόλευκοι να ρίξουν τους τόνους και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με ανταμοιβή αυτή τη φορά μια έξοδο στην Ευρώπη. Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε και πάλι χθες τους ποδοσφαιριστές του μοιράζοντας τους συγχαρητήρια για την εμφάνιση της Κυριακής. Σήμερα οι προπονήσεις θα είναι διπλές και το πρωί θα προπονηθούν όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ θα διεξαχθεί και απογευματινή προπόνηση. Το μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία ακούει στο όνομα Χαβιέ Ουμπίντες με τον Αργεντίνο να έχει τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να αποχωρεί μόλις στο 13’ έχοντας πρόβλημα στον έσο πλάγιο σύνδεσμο. Πλέον ο μέσος του Ολυμπιακού Βόλου υποβάλλεται σε εντατική καθημερινή θεραπεία προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του σε ένα περίπου μήνα. Παράλληλα εκτός από τους τελευταίους αγώνες είναι ο Βιθέντε Μόνχε ο οποίος και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο «Πέπε» προστατεύθηκε όλο τον προηγούμενο καιρό προκειμένου να μπορεί να επιστρέψει και πάλι για τα play-off. Μέχρι σήμερα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν αποκλείεται να είναι ετοιμοπόλεμος και πάλι για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος στις 8 Μαΐου. Την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στην ομάδα Κ-20 με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να κοιτάζει σε παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν την ευκαιρία και να αγωνιστούν στο άμεσο μέλλον με την πρώτη ομάδα. Αυτή θα είναι και η τελευταία υποχρέωση των ερυθρόλευκων πριν τις Αγιες μέρες του Πάσχα μιας και θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις από το απόγευμα της Δευτέρας. Αύριο μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και το πριμ στους παίχτες για τη νίκη τους επί του ΠΑΟ.

Σήμερα η άδεια

Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να πάρει την άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μιας και χθες κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα δίχως να υπάρχει κάποια παράλειψη. Το ΟΚ μαζί με τους ερυθρόλευκους αναμένεται να πάρουν σήμερα και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έτσι ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στα play-off.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου