ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κούνησε μαντίλι» ο Καλαμιώτης

κούνησε-μαντίλι-ο-καλαμιώτης-430958

Χωρίς να έχουν πληρωθεί, μέχρι χθες τουλάχιστον, μέρος των οφειλομένων, αλλά ούτε καν ένα ποσό που να δείχνει διάθεση από τους διοικούντες να βοηθήσουν, οι παίκτες της Νίκης Βόλου πραγματοποιούν σήμερα τελικά την τελευταία τους προπόνηση πριν το Πάσχα. Ο Βέλικο Ντόβενταν σχεδίαζε αρχικά να τους αφήσει να φύγουν αύριο Μεγάλη Τετάρτη, αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση δεν θέλησε να κρατήσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να αναχωρήσουν μετά την σημερινή προπόνηση για τις ιδιαίτερες πατρίδες ώστε να κάνουν Πάσχα με τις οικογένειές τους και θα επιστρέψουν σε μια εβδομάδα στο γήπεδο.

Ηδη πάντως ο Σέρβος τεχνικός μετρά απώλειες και κανείς δεν ξέρει ποιοι παίκτες θα αποφασίσουν να επιστρέψουν μετά το Πάσχα με την υπάρχουσα κατάσταση. Κανείς δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το οικονομικό θέμα και οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Την αρχή είχε κάνει με προσφυγή ο Αντώνης Σωτρίνης, ενώ χθες έγινε γνωστό ότι χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε και ο Σταμάτης Καλαμιώτης. Ο υψηλόσωμος στόπερ που ήρθε τον Ιανουάριο δανεικός από την ΑΕΚ, δεν άντεξε άλλο την υπάρχουσα κατάσταση και αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Περισσότερο βέβαια στους συμπαίκτες του με τους οποίους έκανε παρέα είπε ότι ήταν ο λόγος της οργάνωσης της ομάδας και η κατάσταση που επικρατεί και όχι τόσο το οικονομικό. Έτσι αποφάσισε μέχρι το τέλος της σεζόν να προπονείται με την ΑΕΚ και να μη συνεχίσει στη Νίκη.

Δύο παίκτες λοιπόν ήδη αποτελούν παρελθόν, ενώ ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι μετά το Πάσχα, αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη. Οι ποδοσφαιριστές είναι απογοητευμένοι από την στάση της διοίκησης απέναντί τους και ήδη αρκετοί έχουν στο μυαλό τους τη λύση της προσφυγής, αν δεν αποφασίσει ο Στράτος Γιδόπουλος να τους μιλήσει και να τους ενημερώσει τι προτίθεται να κάνει με τα δεδουλευμένα τους. Μέχρι χθες πάντως ο έμπειρος παράγοντας δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή για να του ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Ο άνθρωπος που προσπαθούσε σύμφωνα με πληροφορίες να τον πιέσει για να καταβάλλει κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ωστόσο αν τελικά κατάφερε να πετύχει κάτι θα φανεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αν και οι ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται πως ελπίζουν ότι θα τους καταβληθούν έστω κάποια έναντι…

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου