ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για μια θέση στα πλέι οφ

νίκη-για-μια-θέση-στα-πλέι-οφ-430958

Ολοι οι δρόμοι σήμερα για τους φιλάθλους της Νίκης οδηγούν στο Παντελής Μαγουλάς. Στις 4 μ.μ. οι κυανόλευκοι δίνουν παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της FootballLeague 2. Υποδέχονται τον Φωκικό που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και αυτό που θέλουν είναι αποκλειστικά οι τρεις βαθμοί για να έχουν ελπίδες για μια θέση για τα πλέι οφ και την άνοδο.
Με νίκη ίσως πιάσουν και την Καλλονή στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Το ιδανικότερο σενάριο για τους κυανόλευκους θα ήταν σήμερα δική τους νίκη στο Παντελής Μαγουλάς και ήττες της Καλλονής στην Μυτιλήνη από την Επανωμή και των Γιαννιτσών στην Κρανούλα. Το σημερινό παιχνίδι με τον Φωκικό αποτελεί ένα κλασικό ντέρμπι ανόδου, ανάμεσα σε δυο ομάδες που μάχονται για μια θέση στα πλέι οφ και για την άνοδο, στην πέμπτη της κατάταξης Νίκης Βόλου και του τρίτου Φωκικού, τους οποίους και χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί. Αμφότεροι θα αγωνιστούν για το «τρίποντο», αν και τους φιλοξενούμενους σε περίπτωση ευνοϊκών αποτελεσμάτων σε Κρανούλα και Μυτιλήνη ίσως τον βολέψει και η ισοπαλία.
Το θετικό για τον Βέλικο Ντόβενταν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών. Όλοι οι παίκτες τίθενται στη διάθεσή του. Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Ζάκυνθο, μετρά μάλιστα τρεις επιστροφές και συγκεκριμένα των Τσάγγαρη, Καρακώστα και Βλάχου, που αναμένεται να φέρουν και αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Στην χθεσινή προπόνηση ο Σέρβος τεχνικός δοκίμασε τον Βλάχο με τους βασικούς. Σε μια παράταξη 4-3-3 προτίμησε τον Μπαϊμάκη στο τέρμα, τους Παπαδήμα και Μαϊστρέλλη στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Στουρνάρα και Τσερκέζο στις δυο πλευρές και το Νάστο ως μοναδικό ανασταλτικό μπροστά από την τετράδα της άμυνας. Πετράς και Βλάχος τοποθετήθηκαν πιο μπροστά στον άξονα και οι Ναβαρέτε και Μπουσινάκης κάλυπταν το αριστερό και δεξί άκρο και πλαισίωναν τον Ντάνισιτς στην επίθεση. Αυτή η ενδεκάδα φαίνεται πως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και δεν αποκλείεται τελευταία στιγμή ο Ντόβενταν να αποφασίσει να αλλάξει κάτι.   
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Βέλικο Ντόβενταν περιλαμβάνονται 20 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Μπαϊμάκης, Τάσσος, Τσερκέζος, Στουρνάρας, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Σωτρίνης, Πετράς, Ναβαρέτε, Μακράκης, Νάστος, Όλιβερ, Ντάνισιτς, Μπουσινάκης, Καλαμιώτης, Βλαχοκυριάκος, Κυπτίου, Τσάγγαρης, Βλάχος, Καρακώστας. 
Ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Νίκης με τον Φωκικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς. Βοηθοί του θα είναι οι Αναστάσιος Παρασκευάς και Αθανάσιος Κολοσιώνης επίσης από την Ενωση Αιτωλοακαρνανίας και τέταρτος ο Αντώνιος Κορέστης από τη Λάρισα.
 
Ο Φωκικός
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Φωκικός που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Δόξα Κρανούλας και για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ θα παραταχθεί με απειλητικές διαθέσεις στην «κλούβα». Τέσσερα διπλά έχουν πάρει έως σήμερα οι παίκτες του Μιχάλη Κασάπη, τα δυο τις τελευταίες αγωνιστικές σε Φιλιππιάδα και Ζάκυνθο, καθώς και στα Γιαννιτσά και στο Μακεδονικό. Εχει ηττηθεί πάντως μόλις τέσσερις φορές μακριά από την Αμφισσα, σε Επανωμή, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη και Ηράκλεια, ενώ έχει αποσπάσει ισοπαλίες στην Αναγέννηση Σερρών, στην Σκύδρα, στην Μυτιλήνη, στην Κρανούλα, στην Κοζάνη και στη Ναύπακτο. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Κουρελής είναι τιμωρημένος.
 
FOOTBALLLEAUGE 2 – 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ                   ΦΩΚΙΚΟΣ
            Γήπεδο: Π. Μαγουλάς
            Ωρα: 16.00
Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος
(Αιτωλοακαρνανίας) 
1.ΜΠΑΪΜΑΚΗΣ           73.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ       4.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
77.ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ          5.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
55.ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗΣ      37.ΦΑΡΜΑΚΗΣ
5.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ          8.ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ
20.ΝΑΣΤΟΣ                 77.ΤΑΜΠΑΚΗΣ
6.ΒΛΑΧΟΣ                   16.ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ
19.ΝΑΒΑΡΕΤΕ            19.ΤΖΕΚΟΣ
14.ΠΕΤΡΑΣ                 10.ΔΗΜΑΣ
30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ     9.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
7.ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ               91.ΚΟΥΜΠΡΟΓΛΟΥ
Προπονητές:
Β. Ντόβενταν              Μ. ΚΑΣΑΠΗΣ
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου