ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέντρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

σέντρα-στο-κύπελλο-ερασιτεχνών-435604

Σήμερα γίνεται η πρώτη σέντρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με την Κυπελλούχο ομάδα της Μαγνησίας Πρωτεσίλαο/Αχιλλέα να φιλοξενεί στις 4.30 μ.μ. τον σύλλογο της Ελασσόνας, ο οποίος με τη σειρά του κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Πτελεού που στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Θ. επιβλήθηκε του Εθνικού με 2-0 στο ΕΑΚ πήρε αυτόματα το εισιτήριο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών και σήμερα καλείται να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα της Λάρισας. Για την ομάδα του Γιάννη Ζαγκαβιέρου απών θα είναι ο τερματοφύλακας Αράπης, ο οποίος και τραυματίστηκε στο γόνατο την περασμένη Τετάρτη σε αγώνα κόντρα στον Θησέα Αγριάς και αντικαταστάθηκε. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ξανά ο Γιάννης Νιφορόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με το σημερινό παιχνίδι: «Είναι ευκαιρία για εμάς από την στιγμή που παίζουμε εντός έδρας να παλέψουμε για την νίκη έχοντας στο πλευρό μας και την βοήθεια του κόσμου. Είμαστε υποχρεωμένοι άλλωστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, καθώς εκπροσωπούμε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και τον νομό. Πιστεύω ότι είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα». Από εκεί και πέρα στην αποστολή θα βρίσκονται πέρα από τον Νιφορόπουλο και οι: Δημήτρης Σιαμανίκος, Βασίλης Σιαμανίκος, Γιώργος Διαμαντής, Βασίλης Χασιώτης, Αλέκος Παναγιώτου, Γιάννης Παναγιώτου, Κώστας Μαλλιαρός, Αρης Κόρδας, Αθανάσιος Ράπτης, Αθανάσιος Κατσαβρίας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Σεραφείμ Τσιριγγούλης, Ιωσήφ Λειμονής, Αθανάσιος Γουργιώτης, Μαρικλέν, Δημήτρης Λεϊμονής.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι μετά από ορισμό της ΕΠΟ ο κ. Σωσώνης Ιωάννης με βοηθούς τους κ.κ. Γεώργιο Λιτοσελίτη και Γεωργία Αποστόλου επίσης από τον ΣΔΠ Φθιώτιδας. Όσον αφορά στην Κυπελλούχο ομάδα της Ελασσόνας στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει αύριο για τελευταίο παιχνίδι ο Κώστας Κολομητρούσης τον οποίο και θα διαδεχθεί ο Αλέκος Αλεξανδρής αύριο, οπότε και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του πρώην τεχνικού της Κέρκυρας και των Νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου (ΕΠΣ Σερρών), η Δόξα Χέρσου (ΕΠΣ Κιλκίς), ο Κάστορας (ΕΠΣ Καστοριάς), ο Κυπελλούχους της ΕΠΣ Τρικάλων, η Δάφνη Ερυθρών (ΕΠΣ Βοιωτίας), ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας (ΕΠΣ Αθηνών), η Προοδευτική (ΕΠΣ Πειραιά), η Μύκονος (ΕΠΣ Κυκλάδων), το Καρλόβασι (ΕΠΣ Σάμου), είναι οι συνολικά εννέα ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

1ος Ομιλος

Εβρος Σουφλίου-Ελπίδα Σαππών

Αρης Ακροποτάμου-Προσοτσάνη

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική ο Ορφέας Ξάνθης

2ος Ομιλος:

Απόλλων Αρναίας-Οδυσσέας Κορδελιού

Εδεσσαϊκός-Ελλάς Καλλινίκης

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική η Ενωση Αποστόλου Παύλου

3ος Ομιλος:

Σειρήνα-ΑΕ Κοζάνης

Ολυμπος Κέρκυρας-ΑΕ Μικρασιατών

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική ο Θεσπρωτός

4ος Ομιλος:

Πρωτεσίλαος-Ελασσόνα

Ερμής Εξοχής-Αγρότης Λιανοκλαδίου

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική ο ΑΟ Καρδίτσας

5ος Ομιλος:

Ομόνοια Πέτρας-Απεραντιακός

Τηλυκράτης-Νέοι Παναιτωλικού

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική ο Τολωφώνας Ερατινής

6ος Ομιλος:

Χαλκίδα-Αστέρας Μαγούλας

Ενωση Μιδέας-Κορωπί

Παναρκαδικός-Σπάρτη

7ος Ομιλος:

Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς-ΠΦΟ Πανοπούλου

Πάμισος-Τριταιϊκός

Ελλάς Βέλου-Τσιλιβή

8ος Ομιλος:

Δάφνη Χίου-Αναγέννηση Ιάλυσος

Χωρίς αγώνα περνάει στη 2η αγωνιστική ο Αιολικός

9ος Ομιλος:

Αναγέννηση Ιεράπετρας-Ρούβας

Ακρίτας-Επισκοπή

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου