ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέχρι… τις 15 Απριλίου

μέχρι-τις-15-απριλίου-426462

Παράταση μέχρι τις 15 Απριλίου παίρνει το θέμα αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο υπήρξε μια καλή πρόταση επιχειρηματία που ζήτησε και μελετά στοιχεία. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε σε κάποια από τα πεπραγμένα επί των ημερών του στο Βόλο, τα έβαλε με τα ΜΜΕ για διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν στο όνομά του, τόνισε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει περίπτωση εμπλοκής του στα διοικητικά του Πανιωνίου, ενώ για τον Ολυμπιακό έδειξε ικανοποιημένος από τον κόσμο, απομονώνοντας τους λίγους και είπε πως «έχουμε κάνει ένα έργο τα τελευταία δύο τρία χρόνια, το οποίο μόνο σε σεμινάρια μπορεί να γίνει», τονίζοντας όμως πως αν δεν υπάρχει κάτι θετικό έως 15/4 στις 20 ξεκινάει ο νέος προγραμματισμός.

«Το τελευταίο διάστημα έχω εισπράξει από δημοσιεύματα ένα κάρο αηδίες και είναι λυπηρό γιατί τα ΜΜΕ ανά την Ελλάδα έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο δίνει συνεντεύξεις που δεν είναι στημένες και λέει αλήθειες. Δημοσιεύματα που λένε ότι αποφάσισα να δώσω τη συνέντευξη συγκεκριμένη μέρα για να ξέρω τι θα έχει κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου χθες, αλλά και για το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στους Μπάκο, Καϋμενάκη: «Ποτέ δεν έγινε συζήτηση κι αν ήθελαν θα μου το έλεγαν. Είναι κρίμα για τον Αστέρα Τρίπολης, τον κόσμο και την πόλη που εκπροσωπούν να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Οι άνθρωποι κάνουν αγώνα για να παραμείνουν στην κατηγορία».

Για το αν θα επέστρεφε στον Πανιώνιο: «Το έχει πει επανειλημμένα. Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου για τον Πανιώνιο, ήμουν αθλητής, φίλαθλος, παράγοντας, που σημαίνει ότι παράγω έργο! Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπάω την ομάδα, αλλά ουδέποτε με ενδιαφέρει να επιστρέψω. Τώρα γιατί πηγαίνω; Έτσι γουστάρω, όπου θέλω πίνω τον καφέ μου. Έχω πολλούς φίλους και το έργο μου στη Νέα Σμύρνη έχει τη σφραγίδα του Αχιλλέα Μπέου. Και στο Βόλο έχω αφήσει έργο, είτε το γουστάρετε είτε όχι».

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αναφορά στο ατυχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό και στο ότι κάποιοι προσπάθησαν να πάρουν την βιντεοκασέτα από τηλεοπτικό συνεργείο, λέγοντας πως και οι δημοσιογράφοι πρέπει να λειτουργούν σαν άνθρωποι. «Όταν βλέπεις έναν παράγοντα όπως εγώ σε μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν πρέπει να την έχεις στημένη για να τον τραβήξεις βίντεο επειδή βγήκε εκτός εαυτού».

Στη συνέχεια οι αναφορές του ήταν για πεπραγμένα του: «Εγώ όταν ήρθα ένα πράγμα ήθελα. Να είμαι ειλικρινής με τον κόσμο τον απλό και τους φίλαθλους. Ο Ολυμπιακός Βόλου τους μόνους που έχει ανάγκη είναι τους φίλαθλους του.

Υπάρχει και μία μερίδα κόσμου που διαφωνεί με την εικόνα μου. Δεν θα διαφωνήσω. Είναι λογικό. Εμείς όμως πάμε με τους πολλούς. Αυτός είμαι, έτσι έχω μάθει να διοικώ».

Για τα εισιτήρια και τον κόσμο είπε:: «Με τον Ατρόμητο βρέθηκαν πληρωμένα 12.000 εισιτήρια και με διαρκείας και προσκλήσεις 14.000 κόσμος με μία ομάδα που δεν πήρε εισιτήρια και δεν είναι τόσο εμπορική, αν και πήρε την πρόκριση. Στον κόσμο θέλω να πω ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σε αυτό το παιχνίδι σε μία πιεστική περίοδο από τα καραγκιοζιλίκια του Πατέρα και του Κούγια ήρθα σε σύγκρουση με 10 – 15, άντε και 70 περίπου άτομα. Δεκάδες κόσμος όμως μίλησε μαζί μου και μου έστελναν μηνύματα για να παραμείνω. Μου έφεραν σαν παράδειγμα τον Βαλβέρδε όταν έφυγε για την πρώτη φορά. Ο Βόλος παιδιά να ξέρετε πως έχει συνέχεια, στόχους. Δεν μπορούν αυτοί οι 70 ή 50 να βγάζουν με τον τρόπο τους εκτός στόχων.

Τέλος για το ενδεχόμενο παραμονής του στο Βόλο: «Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω την άποψη ότι θα φύγω και θα πουλήσω όλους τους παίκτες με 1 ευρώ. Δεν ταιριάζει για αυτούς που με πίστεψαν. Άρα λοιπόν αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο δεν πρόκειται ο Αχιλλέας Μπέος να το γκρεμίσει. Όπως ορκίστηκα στον πατέρα μου ότι πουλάω και φεύγω.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με δυο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή και πως να μην είναι για να συζητώ μαζί του. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι έχουν ζητήσει κάποια στοιχεία και μέχρι τις 15 Απριλίου θα απαντήσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Αν καταλήξουν κάπου, τότε ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης. Έκανα δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και κόσμος αγόρασε κάποιες μετοχές. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη εκείνη τη στιγμή, είτε αγόρασαν μία μετοχή είτε περισσότερες. Αν λοιπόν ο Βόλος μεταβιβαστεί και αυτοί επιθυμούν να κρατήσουν τις μετοχές τους, τότε καλώς. Αν επιθυμούν να τις επιστρέψουν πίσω, εγώ θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω τα χρήματά τους.

Μέχρι τις 20 Απριλίου δεν έχει βρεθεί συμφωνητικό, ξεκινάμε τον προγραμματισμό. Συνεχίζουμε κανονικά γιατί έχουμε κουραστεί και έχουμε βάλει βάσεις. Απλά από εκεί και πέρα αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε ο προγραμματισμός θα ισχύει».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου