ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υπόθεση όλων»

υπόθεση-όλων-435604

«Υπόθεση όλων» θεωρεί ο Βαγγέλης Στουρνάρας ότι είναι το παιχνίδι με τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς για την Football League 2. Ο έμπειρος αμυντικός καλεί διοίκηση και κόσμο να συσπειρωθούν, να στηρίξουν την ομάδα και χαρακτηρίζει το ματς ως το καθοριστικότερο της σεζόν.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής καταρχάς ξεκαθαρίζει ότι το μόνο που υπάρχει για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του είναι το παιχνίδι με τον Φωκικό και προσπαθούν να συγκεντρωθούν αποκλειστικά σε αυτό: «Τα παιχνίδια που πέρασαν είναι παρελθόν. Ό,τι κάναμε μέχρι εδώ, κάναμε. Ό,τι βαθμούς πήραμε, πήραμε και ό,τι βαθμούς έχουμε χάσει δεν γυρνάνε πίσω. Πλέον το μόνο που κοιτάμε είναι το πιο καθοριστικό ματς όλης της χρονιάς με τον Φωκικό. Αν υπάρχει νίκη σε αυτό, τότε το πιο καθοριστικό θα είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Τύρναβο. Αλλά εκείνο είναι πολύ μακριά και για να αποκτήσει αξία, αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι μόνο ο αγώνας με τον Φωκικό και το να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς την Τετάρτη. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε μικροπροβλήματα υφίστανται και υπάρχουν, πρέπει όλοι μας να τα αφήσουμε στην άκρη και να συσπειρωθούμε για να κερδίσουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς».

Για τον ρόλο που θα παίξει ο κόσμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι ο Βαγγέλης Στουρνάρας δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο κομμάτι της φετινής Νίκης Βόλου είναι η έδρα της και ο κόσμος της. Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Θεωρώ ότι εκτός από την παρουσία του κόσμου το παιχνίδι θα κριθεί ξεκάθαρα από το ποιος θα μπει από το πρώτο λεπτό και θα δείξει ότι «πεθαίνει» για τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί εμείς που θα το δείξουμε. Σε κάποια παιχνίδια έχουμε παίξει καλά και δεν έχουμε πάρει βαθμούς. Και σε κάποια άλλα όπως με την Ζάκυνθο δεν παίξαμε καλά και μέσα σε δέκα λεπτά καταφέραμε να ανατρέψουμε τα πάντα και να πάρουμε βαθμούς. Αυτό αποδεικνύει ότι μπορεί να μην παίξει ρόλο η τεχνική και η ικανότητα, αλλά και η θέληση και το πάθος».

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Νίκης κόντρα στην Ζάκυνθο θέλησε να στείλει και το μήνυμα του σε κόσμο και διοίκηση: «Αυτό που θέλουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι καταρχάς πάρα πολύ κόσμο και από την διοίκηση να μας στηρίξει και εμάς αλλά και την προσπάθεια που κάνουν ο κ. Γιδόπουλος με τον κ. Ιωαννίδη. Πρέπει όλοι να μας πιστέψουν και να μας βοηθήσουν να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Γιατί αυτό το παιχνίδι δεν θα το κερδίσουν μόνο οι παίκτες, αλλά η Νίκη Βόλου και όλοι μαζί. Είναι υπόθεση όλων».

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου