ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει στο Βόλο ο Αχ. Μπέος

μένει-στο-βόλο-ο-αχ-μπέος-429052

Στο Βόλο έρχεται αύριο ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αχιλλέας Μπέος και θα μείνει στο Βόλο, όπου θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον ίδιο και τη σχέση του με την ΠΑΕ, που ενδέχεται από την Κυριακή να έχει και ευρωπαϊκή ταυτότητα.

Η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου σε ένα κρίσιμο τετραήμερο θα κρίνει πολλά τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και στην αρχή της επόμενης αρχικά με τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια με τη συνέντευξη του μεγαλομετόχου…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πράγματα είναι απλά, αφού με νίκη του Ολυμπιακού και ήττες Καβάλας και Άρη εξασφαλίζεται η θέση στην πεντάδα και την ομάδα να γράφει ιστορία και με αρκετά ρεκόρ φέτος, με αήττητο σερί αλλά και με τις λιγότερες ήττες στη μεγάλη κατηγορία.

Εκεί που υπάρχει αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον είναι το διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο, αφού μετά το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με την ΠΑΕ και ίσως τους πιθανούς διαδόχους του στα ηνία της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος θα ανοίξει τα… χαρτιά του τη Δευτέρα 4 Απριλίου, μια μέρα μετά το ματς με την Ξάνθη, ενώ στο διάστημα αυτό πιθανόν θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις και θα έχει ενημερωθεί και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ, μεθαύριο Σάββατο 2/4 που θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει για τις εξελίξεις, ενώ σε ανακοίνωση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι αύριο Παρασκευή 1/4 ο Αχιλλέας Μπέος θα παρευρεθεί στο Βόλο για να παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ.

Εδώ και καιρό και αμέσως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό του κυπέλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη έχει κάνει κάποιες κινήσεις με τους υποψήφιους αγοραστές, αν και στη συνέχεια άφησε ένα παράθυρο ανοικτό… που άνοιξε και μετά την «ατάκα» του «δύσκολα αφήνεις τέτοιο δημιούργημα»…

Σε τελευταίες του δηλώσεις πάντως ο Αχιλλέας Μπέος άφησε πάλι ερωτηματικά, λέγοντας κατ’ αρχήν ότι έδωσε όρκο πως φεύγει από το Βόλο, αλλά τόνισε πως «πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής, κάτι που δεν είναι εύκολο, ειδικά στις εποχές που ζούμε». Αν αυτός ο επενδυτής βρεθεί, τότε ο Αχιλλέας Μπέος έφυγε, ανέφερε, αλλά υπογράμμισε «σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να διαλυθεί ό,τι χτίσαμε τρία χρόνια στο Βόλο, που είναι για σεμινάριο. Τη Δευτέρα θα αναφερθώ και στην επικείμενη μεταβίβαση μετοχών. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και πρέπει να υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα ότι αυτός που θα βρεθεί θα την οδηγήσει σε ασφαλή νερά. Αυτό που είπα πως θα πουλήσω τους παίκτες είναι άδικο για τον κόσμο, δεν θα το κάνω. Του χρόνου με την οργάνωση που έχουμε θα είμαστε στην τριάδα 100%. Έχουμε ήδη έναν κορμό, κόσμο που μας στηρίζει και ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω», ανέφερε ο μεγαλομέτοχος.

Όσον αφορά στους παίκτες του Ολυμπιακού που θα συναντήσει αύριο ο Αχιλλέας Μπέος, το μόνο που φαίνεται σίγουρο είναι η αποχώρηση του Καπετάνου που θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Μάλιστα ο 26χρονος μέσος εξακολουθεί να μην υπολογίζεται (με απόφαση της διοίκησης) από την τεχνική ηγεσία. Όπως όλα δείχνουν, ο Καπετάνος που δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στο Βόλο τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται σε άλλη ομάδα, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό άλλωστε λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου