ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη εμφάνιση από Πύρασο

μεγάλη-εμφάνιση-από-πύρασο-447582

Μεγάλες εμφανίσεις πραγματοποίησαν την Κυριακή που μας πέρασε οι ομάδες του Πύρασου Νέας Αγχιάλου αλλά και του Ρήγα Φεραίου για την 22η αγωνιστική της Δ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα ο Πύρασος επιβλήθηκε με 2-1 στις καθυστερήσεις του ΑΟ Καρδίτσας, ενώ την ίδια ώρα ο Ρήγας Φεραίος έπαιρνε ισοπαλία στην έδρα του δεύτερου της βαθμολογίας Πυργετού με σκορ 1-1.

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Στην 4η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Πύρασος μετά την νίκη του με 2-1 επί του ΑΟ Καρδίτσας στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου έμεινε παράλληλα για 12η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη, πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα η νίκη ήρθε στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης και είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας που έρχεται στις καθυστερήσεις ενός παιχνιδιού Δ’ Εθνικής. Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Σπύρος Νούσιας στο 93ο λεπτό, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη του αγώνα και να σημειώνει το 10ο τέρμα στην κατηγορία με την φανέλα του Πυράσου. Ο Πύρασος προηγήθηκε με τον Διαμάντη στο 54ο λεπτό για να ισοφαρίσει στο 66’ ο Τσαρτσαράς. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Πετρίδη στο 74’ έπειτα από πάσα του Νούσια και Βούλγαρη στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τέλος ένα λεπτό πριν την επίτευξη του τέρματος από τον Νούσια οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και για πέναλτι σε χέρι του Τζήλου το οποίο δεν δόθηκε.

Ο Ρήγας Φεραίος

Τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Ρήγας Φεραίος αγωνιζόμενος στην έδρα του Πυργετού. Το τελικό 1-1 κρατάει την ομάδα του Παναγιώτη Κουντούρη ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και την ομάδα του Μουζακίου την οποία και θα φιλοξενήσει στο ερχόμενο ματς της 23ης αγωνιστικής. Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς το παιχνίδι απέναντι στο Μουζάκι Καρδίτσας είναι κάτι παραπάνω από τελικός, μιας και με πιθανή νίκη οι Βελεστινιώτες αποκτούν τεράστιο προβάδισμα στην μάχη της παραμονής. Όσον αφορά στο παιχνίδι κόντρα στον Πυργετό, οι Βελεστινιώτες παρουσιάστηκαν ψυχωμένοι και κοίταξαν στα μάτια την ομάδα του Πυργετού, η οποία και προηγήθηκε με τέρμα του Ελευθεριάδη στο 34ο λεπτό. Η απάντηση ήταν άμεση για τους κυανόλευκους με τον Μπάτη να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης με το οποίο ο Ρήγας πήρε τη σπουδαία ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Πύρασος Ν. Αγχιάλου – ΑΟ Καρδίτσας 2-1

Μετέωρα – Απόλλων Λάρισας 3-1

Λιανοκλάδι – Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0

Α.Ε. Σπερχειάδας – Απεραντιακός 3-1

Ελασσόνα – Λαμία 3-0

Μουζάκι – Πετρωτό 2-0

Πυργετός – Ρήγας Φεραίος 1-1

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

(03 Απριλίου 2011)

ΑΟ Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας

Οικονόμος – Πύρασος

Απεραντιακός – Μετέωρα

Λαμία – Λιανοκλάδι

Πετρωτό – Α.Ε. Σπερχειάδας

Πυργετός – Ελασσόνα

Ρήγας Φεραίος – Μουζάκι

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου