ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολα ανοιχτά για Τσάγγαρη και «Μπούσι»

ολα-ανοιχτά-για-τσάγγαρη-και-μπούσι-435604

Ολα ανοικτά είναι μια ημέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Ζάκυνθο, όσον αφορά στην συμμετοχή των Γιάννη Τσάγγαρη και Περικλή Μπουσινάκη. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν οι δυο Βολιώτες ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Football League 2 που διεξάγεται αύριο στις 4 μ.μ. στο Παντελής Μαγουλάς είναι μοιρασμένες. Αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς και θα προσπαθήσουν στην απογευματινή προπόνηση να ανεβάσουν ρυθμούς.

Χθες οι δυο Βολιώτες ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά όχι στο 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι απολύτως έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση. Ο Βέλικο Ντόβενταν πάντως θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή κι αν χρειαστεί ακόμα και έως αύριο το πρωί, αφού οι επιστροφές τους θεωρούνται πάρα πολύ σημαντικές. Μετά τη σημερινή προπόνηση όπου και οι δυο θα προσπαθήσουν να πιεστούν λίγο για να καταλάβουν αν μπορούν να τεθούν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ίσως ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό η κατάστασή τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τσάγγαρης είχε υποστεί ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό και έχασε τις αναμετρήσεις με Ναυπακτιακό και Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ από το τελευταίο ματς απουσίασε και ο Περικλής Μπουσινάκης που υπέστη την προπερασμένη Κυριακή θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Οι δυο ποδοσφαιριστές αν προλάβουν το ματς θα είναι οριακά και περισσότερο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Τσάγγαρη, που έχει μείνει τρεις εβδομάδες σχεδόν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αφησαν εκτός Καρακώστα και Βλάχο!

Απορία προκάλεσε χθες το γεγονός ότι ανακοινώθηκε τελευταία στιγμή από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ότι οι Καρακώστας και Βλάχος που έχουν συμπληρώσει κάρτες θα εκτίσουν την ποινή τους στο αυριανό παιχνίδι με την Ζάκυνθο. Τελευταία στιγμή μάλιστα ενημερώθηκαν και οι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Βλάχος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει αύριο την ποινή του, ενώ ο Καρακώστας έφτασε στις επτά και εκτός από το αυριανό ματς θα εκτίσει και στο εκτός έδρας ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Έτσι εκτός από τα προβλήματα τραυματισμών των Τσάγγαρη και Μπουσινάκη που θεωρούνται εξαιρετικά αμφίβολοι, ο Βέλικο Ντόβενταν έχει να αντιμετωπίσει για το αυριανό παιχνίδι και τις απουσίες των τιμωρημένων Βλάχου και Καρακώστα… Με δεδομένο το γεγονός μάλιστα ότι τόσο οι δυο τραυματίες όσο και οι δυο τιμωρημένοι αποτελούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στο κέντρο, σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επιλογή της ενδεκάδας και του σχήματος που θα παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός. Από την χθεσινή προπόνηση πάντως απουσίασε και ο Παναγιώτης Πετράς που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων. Σήμερα όμως θα ενσωματωθεί κανονικά στην κυανόλευκη ομάδα και θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί

Το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι αρκετά σημαντικό και κρίσιμο. Η Νίκη μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα διατηρήσει τις αμυδρές ελπίδες της για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχου θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Αυτό είναι χιλιοειπωμένο, αλλά φτάνοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος και με μόνο πέντε παιχνίδια να απομένουν για τους κυανόλευκους τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει, οι πιθανότητες έχουν μειωθεί και οι ευκαιρίες θα είναι ελάχιστες για την ανατροπή της κατάστασης στις πρώτες θέσεις και αυτές συνεχίζουν να υπάρχουν μόνο και μόνο λόγω του γεγονότος ότι εκκρεμούν ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου