ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό το ενδιαφέρον

διπλό-το-ενδιαφέρον-447780

Διπλό είναι το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει να τελειώσει θετικά την καλύτερή του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Πολλά θα κριθούν τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας και στην αρχή της επόμενης αρχικά με τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια με τη συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου…

Ο Ολυμπιακός με 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 6 ήττες έχει κάνει φέτος αρκετά ρεκόρ, με αήττητο σερί αλλά και με τις λιγότερες ήττες στην μεγάλη κατηγορία. Τώρα θέλει νίκη στο επόμενο ματς, που με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να σημάνει και οριστικά πεντάδα.

Ενδιαφέρον και αγωνία υπάρχει όμως και σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο, αφού μετά το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη θα γίνουν γνωστές και οι προθέσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ και ίσως τους πιθανούς διαδόχους του στα ηνία της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος θα ανοίξει τα… χαρτιά του τη Δευτέρα 4 Απριλίου, μια μέρα μετά το ματς με την Ξάνθη, ενώ στο διάστημα αυτό πιθανόν θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις και θα έχει ενημερωθεί και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ, δύο ημέρες νωρίτερα, το Σάββατο 2/4 θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει για τις εξελίξεις, ενώ σε ανακοίνωση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι την Παρασκευή 1/4 ο Αχιλλέας Μπέος θα παρευρεθεί στο Βόλο για να παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει ήδη κάνει γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει κάνει κάποιες κινήσεις με τους υποψήφιους αγοραστές αν και στη συνέχεια άφησε ένα παράθυρο ανοικτό …που άνοιξε και μετά την “ατάκα” στη Σούπερ Λίγκα “δύσκολα αφήνεις τέτοιο δημιούργημα”…

Ενώ έχουν ακουστεί κάποια ονόματα όλοι πλέον περιμένουν το τι θα πει ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν πως η ομάδα δεν πρέπει στην παρούσα φάση να επηρεασθεί από τις φήμες και να μείνει προσηλωμένη στα αγωνιστικά και στο στόχο της Ευρώπης.

Χθες ο Μάκης Κατσαβάκης είδε την ομάδα σε οικογενειακό φιλικό με την ομάδα Νέων και από αύριο θα περιμένει να δει τι επιστροφές θα υπάρξουν, ώστε να έχει περισσότερους από τους τραυματίες έτοιμους για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα έχει ούτως ή άλλως στη διάθεσή του τον Βιθέντε Μόνχε και τον Λεάντρο Αλβάρες που είναι τραυματίες, ενώ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δηλώθηκε να εκτίσει τη μια από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του και ο Πέτερ Ντολεζάι.

Ο Λεάντρο Άλβαρεζ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο ματς στην Καβάλα, θα μείνει εκτός δράσης για άλλες τουλάχιστον 10 μέρες, ενώ ο Μόνχε που είναι τραυματίας μετά το ματς με τον Ατρόμητο κάνει προσπάθειες για να προλάβει, αν χρειασθεί, το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αν έχει κριθεί η συμμετοχή στα πλέι οφ και οι δυο Αργεντίνοι ίσως κρατηθούν για αυτούς τους αγώνες.

Ο Μάκης Κατσαβάκης είδε πάντως τους Νέμεθ και Ροντρίγκεζ να προπονούνται κανονικά μετά από μικροπροβλήματα που είχαν μέσα στην εβδομάδα, ενώ απεναντίας οι Ρόκας και Ζαραδούκας ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Ζαραδούκας έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και ο Ρόκας νιώθει πόνους στον αστράγαλο. Στη διάθεση του Σερραίου τεχνικού τέθηκε από προχθές και ο Μάριο Μπρέσκα, που επέστρεψε από την Σλοβακία, έπειτα από την ολιγοήμερη άδεια που είχε εξασφαλίσει, αλλά στο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη θα λείψει ο άλλος Σλοβάκος ο Πίτερ Ντολεζάι που είναι τιμωρημένος.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου