ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχισε τα «δώρα»

συνέχισε-τα-δώρα-435604

Η επόμενη ημέρα της εύκολης ήττας στη Φιλιππιάδα από τον Εθνικό για την Football League 2 ήταν γεμάτη απογοήτευση για τη Νίκη. Αν η ομάδα έπαιρνε το θετικό αποτέλεσμα, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά… Με καλό κλίμα και θετική ψυχολογία, διοίκηση παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κοιτούσαν μπροστά και ενωμένοι θα προσπαθούσαν να λύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Όμως δυστυχώς τα πράγματα μετά την ήττα στην Φιλιππιάδα δεν είναι ακριβώς έτσι…

Η απογοήτευση επέστρεψε στα αποδυτήρια, αφού το 2-0 από μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της και το γεγονός ότι διαμορφώθηκε μέσα στα 12 πρώτα λεπτά έχει βαρύνει πάρα πολύ το κλίμα και έχει ρίξει σε πολύ χαμηλά επίπεδα το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Αυτό διαφάνηκε και από τις προσπάθειές τους στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, όπου το άγχος βάρυνε τα πόδια τους και δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν δίκτυα, παρά το γεγονός ότι τους παρουσιάστηκαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Η Νίκη μπορεί, αν έρθει ισοπαλία το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλονή και στα Γιαννιτσά που θα γίνει αύριο στη Μυτιλήνη, να ελπίζει για την τρίτη θέση, όμως το ποδοσφαιρικό τμήμα ταλανίζουν κι άλλα προβλήματα εκτός του αγωνιστικού. Υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες, που πρέπει να τακτοποιηθούν, ενώ θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα και στον Σούλη Κατσικαδάμο για παλιές οφειλές, για την προσφυγή του οποίου έχει βγει τελεσίδικη απόφαση από την ΕΠΟ, αλλά προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί αίτημα εφαρμογής της τιμωρίας από την πλευρά του πρώην βοηθού προπονητή. Πάντως χθες ο Στράτος Γιδόπουλος πλήρωσε για ακόμη μια φορά χρήματα για τις προσφυγές των Σβανιά και Βούλγαρη.

Από την άλλη παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παρατήσουν την προσπάθεια. Θα προσπαθήσουν από αύριο να βάλουν στην άκρη την απογοήτευση και στα επόμενα ματς να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την τρίτη θέση των πλέι οφ. Θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το απόλυτο βαθμών στα επόμενα ματς, ενώ γνωρίζουν βέβαια ότι πλέον δεν ορίζουν οι ίδιοι την τύχη τους και πρέπει να τους βοηθήσουν πολύ τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Football League 2, αφού ενδιάμεσα στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για τους ίδιους υπάρχει και το προγραμματισμένο ρεπό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έκανε χθες χαλάρωμα και σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές από τον Βέλικο Ντόβενταν για ξεκούραση, ενώ από αύριο οι κυανόλευκοι επιστρέφουν πάλι στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο που θα γίνει την Τετάρτη στο Παντελής Μαγουλάς. Από τραυματισμούς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται οι Περικλής Μπουσινάκης και Γιάννης Τσάγγαρης, που ίσως οριακά προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του τεχνικού τιμ για την 29η αγωνιστική της Football League 2.

Τελεσίδικη απόφαση για Κωστή

Οι περιπέτειες των παλαιών χρεών συνεχίζονται για τη Νίκη αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες πως η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη με τελεσίδικη απόφαση να εξοφλήσει άμεσα το ποσό των 8.700 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Κωστή. Σε περίπτωση με άμεσης εξόφλησης επιβάλλει στην Π.Α.Ε. τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών.

Εκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καλεί τα μέλη της σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στην αίθουσα του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας με ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω: 1. Ενημέρωση της πορείας του συλλόγου και όλων των τμημάτων του 2. Προετοιμασία για την τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Μαΐου 3. Ελεύθερη συζήτηση σε θέματα που αφορούν το σύλλογο και τις προοπτικές του.

Καλούνται τα μέλη, φίλαθλοι και γονείς να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται για όσους θέλουν να τακτοποιηθούν οικονομικά, πως η ελάχιστη συνδρομή είναι 2 ευρώ το μήνα, ενώ η εγγραφή νέων μελών είναι 10 ευρώ. Για εγγραφές νέων μελών και για τακτοποίηση συνδρομών οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης στην οδό Μαιάνδρου 14 καθημερινά τις ώρες 11:00 – 13:00 και 19:00 – 21:00, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 24210 60320.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου