ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δρομολογούνται οι εξελίξεις

δρομολογούνται-οι-εξελίξεις-426462

Μετά το ματς με την Ξάνθη θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του Αχιλλέα Μπέου σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ και ίσως τους πιθανούς διαδόχους του στα ηνία της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε. Ο Αχιλλέας Μπέος θα ανοίξει τα… χαρτιά του τη Δευτέρα 4 Απριλίου, μια μέρα μετά το ματς με την Ξάνθη, που πιθανόν θα κριθεί η ευρωπαϊκή έξοδος για τον Ολυμπιακό, ενώ στο διάστημα αυτό πιθανόν θα έχουν δρομολογηθεί όλες οι εξελίξεις και θα έχει ενημερωθεί και το υπόλοιπο Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του στην ΠΑΕ, δύο ημέρες νωρίτερα, το Σάββατο 2/4 θα γίνει διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει για τις εξελίξεις, ενώ σε ανακοίνωση της ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι την Παρασκευή 1/4 ο Αχιλλέας Μπέος θα παρευρεθεί στο Βόλο για να παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα έρθει στο Βόλο την Παρασκευή 1 Απριλίου και θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας.
Το Σάββατο 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, στις 12.30 θα παραθέσει συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, έχει ήδη κάνει γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό.
Οι επαφές του Αχιλλέα Μπέου με τους υποψήφιους αγοραστές συνεχίζονται και θα την άλλη εβδομάδα στο τελικό τους στάδιο, ωστόσο σε καμία περίπτωση το αφεντικό των «ερυθρόλευκων» δεν θέλει να επισκιάσουν την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την είσοδό της στα πλέι οφ.
Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε και η επιθυμία Μπέου είναι να περάσει πρώτα το ματς με την Ξάνθη, και η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη διαδικασία των πλέι οφ και από κει και πέρα να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τις προτάσεις που φέρεται ότι έχει στα χέρια του για αγορά της ΠΑΕ.
Μέχρι τώρα πάντως και μόνο ως φήμες τα ονόματα των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη εξακολουθούν να «παίζουν», χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά, την ώρα που η περίπτωση του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και προσωπικού φίλου του Μπέου, Γιάννη Τσιπανίτη, βρίσκεται πάντα στην ημερήσια διάταξη.
Προς την ίδια κατεύθυνση -δηλαδή πρώτα η έξοδος στην Ευρώπη -θα κινηθούν στον Ολυμπιακό και για τις φήμες που θέλουν παίκτες του να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, όπως ο Γιακούποβιτς, ο Αλβάρες, ο Σανκαρέ και ο Ούμπιντες, που θεωρείται δεδομένο πως θα απασχολήσουν μεγάλους συλλόγους.
Οι «ερυθρόλευκοι» στα παιχνίδια που απομένουν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό στις 3 Απριλίου (το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για μία εβδομάδα), τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στις 10/4 και τον Παναθηναϊκό εντός έδρας στις 17 Απριλίου.
Η Καβάλα από την πλευρά της θα παίξει τις ίδιες ημερομηνίες με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», την Ξάνθη εντός έδρας και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Όσο για τον Άρη, θα αγωνιστεί κατά σειρά με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Ολυμπιακό Βόλου (εντός) και με τη Ξάνθη στην ακριτική πόλη.
Υπάρχει βέβαια και ο ΠΑΟΚ που δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην πεντάδα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αντιμετωπίζει στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές τη Λάρισα στην Τούμπα, τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και την Κέρκυρα εντός έδρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου