ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η …πρώτη δόση!!

η-πρώτη-δόση-430958

Σε τρεις δόσεις γίνεται η 26η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. και στη σημερινή πρώτη δόση γίνονται 5 ενδιαφέροντες αγώνες, αν και το μεγάλο ενδιαφέρον της αγωνιστικής και του πρωταθλήματος έχει μεταφερθεί για τις 30 του μήνα, όταν και θα γίνει το ντέρμπι κορυφής του Αλμυρού με τον Εθνικό.
Σήμερα η Σκιάθος, που την περασμένη Κυριακή πήρε βαθμολογική ανάσα και βρέθηκε έξι πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχει τη δυνατότητα στο πρωινό ματς που ανοίγει η αυλαία να κάνει τρίτη σερί νίκη παίζοντας στο Αϊδίνι με τον Αγροτικό, που έχει συμβιβασθεί με την ιδέα ότι πρόωρα έχει υποβιβασθεί, αλλά βέβαια δεν τα παρατάει!
Το ντέρμπι για την παραμονή σήμερα είναι αυτό μεταξύ Κενταύρου και Ακρόπολης, ενώ πολλά θα κριθούν και από το αποτέλεσμα του αγώνα Σαρακηνός – Λεχώνια με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν νίκη εκτός έδρας, αλλά και τον Σαρακηνό να έχει περισσότερους βαθμούς εκτός παρά στην έδρα του. Στο ματς Χλόη – Αίας και οι δυο θέλουν να πετύχουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη μαθηματική εξασφάλιση, ενώ στο άλλο παιγνίδι ο Απόλλων Καναλίων είναι αυτός που θέλει τους βαθμούς παραμονής στην έδρα του Μαγνησιακού που έχει φθάσει στην 4η θέση!
Κερδισμένη η Αθλητική Ένωση 2002 που κερδίζει χωρίς αγώνα την Άλλη Μεριά, ενώ η 2η δόση της 26ης αγωνιστικής γίνεται την Κυριακή με το ματς ΑΕ Διμηνίου-Αγία Παρασκευή όπου ο Κώστας Μπράτσος θα είναι αντιμέτωπος πρώτη φορά με την πρώην του ομάδα. Η 3η δόση είναι Τετάρτη 30 Μαρτίου με το ντέρμπι κορυφής που θα γίνει στον Αλμυρό (ΓΣΑ – Εθνικός) και το ματς του Θησέα με τον άλλο φιναλίστ του τελικού Πρωτεσίλαο.
Από το αποτέλεσμα του ντέρμπι στον Αλμυρό αναμένεται να κριθούν πολλά στην υπόθεση τίτλος με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή. Ο Γ.Σ. Αλμυρού κάνοντας 16 σερί νίκες έχει τώρα το πάνω χέρι σε σχέση με τον Εθνικό που παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, ήταν πρωταθλητής χειμώνα και παίζει και στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο.
Ο Αλμυρός μετρά μόνο επιτυχίες μετά το παιχνίδι που είχε με τον αντίπαλό του για τον τίτλο στην 9η αγωνιστική, ενώ και οι δυο στα ματς που θα απομένουν θα εύχονται το στραβοπάτημα του άλλου σε εύκολους και δύσκολους αγώνες…
Μετά το ντέρμπι στην 27η αγωνιστική, πρώτη για τον Απρίλιο, ο Εθνικός υποδέχεται τον Σαρακηνό και ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παίξει εκτός με Α.Ε. 2002, ενώ στην 28η αγωνιστική οι δυο ομάδες θα δοκιμασθούν εκτός έδρας, ο Εθνικός από τον Μαγνησιακό και ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Κένταυρο.
Θεωρητικά εύκολα ματς θα έχουν στην 29η αγωνιστική Εθνικός-Χλόη και Γ.Σ. Αλμυρού- Αγροτικός, ενώ τα πιο δύσκολα είναι στην 30η (Διμήνι-Εθνικός και Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού)
Στην 31η αγωνιστική αρχές Μαΐου πλέον ο Εθνικός υποδέχεται τον Αίαντα και ο Αλμυρός τον Πρωτεσίλαο και στην 32η αγωνιστική υπάρχουν επικίνδυνα εκτός έδρας ματς (Απόλλων Καν.-Εθνικός και Σκιάθος-Γ.Σ.Α.), ενώ στην 33η ο Εθνικός υποδέχεται τα Λεχώνια και ο Γ.Σ. Αλμυρού την Ακρόπολη, για να έρθει το φινάλε στις 29/5 με τον ΓΣΑ να κερδίζει χωρίς αγώνα αφού θα έπαιζε με Άλλη Μεριά και τον Εθνικό να παίζει γηπεδούχος μέσα στην Αγία Παρασκευή.
Στην 26η αγωνιστική που γίνεται σε τρεις δόσεις από σήμερα ως τις 30/3 γίνονται οι αγώνες.
*Γηπ. Χλόης (3.30 μ.μ.) Χλόη-Αίας Σούρπης (Α.Δαλούκας,Κουρσοβίτης,Μπαλάφας)
*Γηπ. Αϊδινίου (11.30 μ.μ.) Αγροτικός-Σκιάθος (Παπαγεωργίου,Τασιόπουλος,Τσακούμης)
*Γηπ. Μαγνησιακού (3.30 μ.μ.) Μαγνησιακός-Απόλλων Καναλίων(Δ.Κρητικός, Καραγιάννης, Καΐδης)
*Γηπ. Νεάπολης (3.30 μ.μ.) Κένταυρος-Ακρόπολη(Δημητράκης,Καπνιάς,Πλατής)
*Γηπ. Σαρακηνού (3.30 μ.μ.) Σαρακηνός-ΑΕ Λεχωνίων(Σκουλάς,Ρούσης,Καπέσιος)
Α.Ε. 2002-Ιάσων Α.Μ. 3-0 α.α.
Κυριακή 27 Μαρτίου
Γηπ. Διμηνίου (3.30 μ.μ.) Α.Ε.Διμηνίου-Αγία Παρασκευή
Τετάρτη 30 Μαρτίου
Γηπ. Αλμυρού (3.30 μ.μ.) Γ.Σ. Αλμυρού-Εθνικός
Γηπ. Αγριάς (3.30 μ.μ.) Θησέας-Πρωτεσίλαος
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου