ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μετράει διπλά»

μετράει-διπλά-429052

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα ύστερα από τη νίκη επί της Καβάλας εξέφρασε ο Μάκης Κατσαβάκης, μιλώντας χθες σε αρκετά ραδιόφωνα.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ και στον Sentra ο Σερραίος για τη νίκη στην Καβάλα τόνισε: «Λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά ανασταλτικά. Δεν αφήναμε κινδύνους γύρω από την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να απειληθούμε μόνο από 2-3 επιπόλαια φάουλ που δώσαμε και 1-2 κόρνερ. Από την άλλη ήμασταν καλοί στην επίθεση και καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Μαρτίν. Ύστερα από ασίστ του Ούμπιντες, ο οποίος είναι ένα παιδί που μοιράζει πάσες και τρέχει ακατάπαυστα, βοηθώντας πολύ την ομάδα. Το γκολ βέβαια μπήκε στο καλύτερο τάιμινγκ. Άλλωστε η κίνηση του Μαρτίν θυμίζει κάτι από Ραούλ ή Βαζέχα».

Για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο: «Μιλήσαμε με τα παιδιά μετά το ματς της Τετάρτης και τους είπα ότι δεν μπορεί ένα ματς να αμαυρώσει τη φετινή πορεία μας. Τους είχαμε πει με τον πρόεδρο μαζί για τη σημασία του ματς με την Καβάλα και το πόσο μετράει η νίκη, που τελικά ήρθε».

Για τις αλλαγές που έχει κάνει στον Ολυμπιακό Βόλου: «Νομίζω ότι η ομάδα παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μου να κάνω ριζικές αλλαγές σε μια ομάδα που ρολάρει. Σε ατομικό επίπεδο έγιναν κάποια πράγματα και κάποιες αλλαγές στις στατικές φάσεις. Αλλάξαμε και λίγο το ρυθμό των προπονήσεων επειδή υπήρξε μια μικρή κόπωση στους παίκτες».

Για τα πλέι οφ: «Έχω την εντύπωση ότι αν κερδίσουμε την Ξάνθη θα έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα να μπούμε στα πλέι οφ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η νίκη επί της Καβάλας, αφού όπως είχα πει στους παίκτες μετράει για 4 βαθμούς, όχι για 3 (σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων υπερτερεί ο Βόλος)». Τέλος για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα ανέφερε: «Η συμφωνία μας είναι ως το καλοκαίρι, δεν έχει γίνει κουβέντα και δε νομίζω να προέχει κάτι τέτοιο. Προέχει ο στόχος της ομάδας να μπει στην πεντάδα κι από εκεί και πέρα θα δούμε».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου