ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εχουμε πολλές πιθανότητες»

εχουμε-πολλές-πιθανότητες-435604

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας της Νίκης Βόλου για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Παντελής Μαγουλάς κόντρα στο Ναυπακτιακό για τον Βόρειο Ομιλο της Football League 2. Οι κυανόλευκοι ανεβάζουν ρυθμούς για την κρίσιμη αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, γνωρίζοντας ότι θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο για ένα μόνο αποτέλεσμα.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις του συγκροτήματος κάτι που εκφράζει και ο Ηλίας Μακράκης. Ο υψηλόσωμος αμυντικός δηλώνει ότι η Νίκη έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την ανατροπή και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα καλό: «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό. Πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή και μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι το ματς με το Ναυπακτιακό και ο τρόπος που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δηλώνει σχετικά με την αναμέτρηση της Κυριακής και συνεχίζει: «Εχουμε πολλές πιθανότητες να αντιστρέψουμε τα δεδομένα στις πρώτες θέσεις. Τίποτα δεν χάθηκε για εμάς και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ντέρμπι μεταξύ τους, εμάς το πρόγραμμα μας ευνοεί περισσότερο. Αν το εκμεταλλευτούμε όλα μπορούν να γίνουν. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για στραβοπατήματα και κοιτώντας ένα, ένα τα ματς θα τα αντιμετωπίσουμε διαφορετικά. Σίγουρα πάντως έχουμε μπροστά μας επτά τελικούς».

Οι κυανόλευκοι πιστεύουν στην ανατροπή και πώς να μην είναι άλλωστε έτσι, όταν η ομάδα απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη προνομιούχο θέση και τέσσερις από την δεύτερη. Η διαφορά αναμφίβολα μπορεί να καλυφθεί στις επόμενες αγωνιστικές, αλλά πρέπει φυσικά να υπάρξουν και συνδυασμοί αποτελεσμάτων.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν παράλληλα να έρθει ο Στράτος Γιδόπουλος στον Βόλο για το ματς, ώστε να συζητήσουν μαζί του για το τι μέλλει γενέσθαι κι αν τελικά θα παραμείνει στην ομάδα. Περιμένουν επίσης να μάθουν για την επόμενη πληρωμή, αφού πριν από 15 ημέρες τους καταβλήθηκαν κάποια έναντι χρήματα. Πάντως δεν φαίνεται πως μένουν στις οικονομικές καθυστερήσεις και κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να επηρεάσει σε καμία περίπτωση την διάθεση τους και την προσπάθεια τους στα επόμενα ματς.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου