ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο u-20 στο Βόλο τον Αύγουστο

παγκόσμιο-πρωτάθλημα-πόλο-u-20-στο-βόλο-τ-449552

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση, που όχι μόνο θα «καρφώσει» τα βλέμματα του παγκοσμίου πόλο στην περιοχή, αλλά και θα έχει παράλληλα οφέλη για τον αθλητικό τουρισμό και την προβολή της πόλης, ανέλαβε η Μαγνησία. Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που έγινε χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος συμφώνησε να δοθεί η διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κάτω των 20 ετών, που είχε αναλάβει η Ελλάδα, στο Βόλο.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μαβίδης, ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου «Βασίλης Πολύμερος» Αλέκος Μεταφτσής και ο επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Μένουμε Θεσσαλία» Δημήτρης Κουρέτας, που είναι και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας.

Το πρωτάθλημα που θα μετέχει το μέλλον του παγκοσμίου πόλο και τα αυριανά αστέρια του αθλήματος συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σε αυτό μετέχουν συνήθως 20 ομάδες από όλο τον κόσμο. Διεξάγεται κάθε 2 χρόνια και στο Βόλο θα φιλοξενηθεί στα κολυμβητήρια της Νέας Δημητριάδας και της Νέας Ιωνίας από τις 27 έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Αναμένονται στον Βόλο 1.500 αθλητές, προπονητές, συνοδοί, διαιτητές και γονείς.

Παράλληλα με το παγκόσμιο πρωτάθλημα αναμένεται να γίνουν και κάποια άλλα γεγονότα σε σχέση με το άθλημα του υδατοσφαίρισης, που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου