ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κλεισμένος φορ και όχι μόνο

κλεισμένος-φορ-και-όχι-μόνο-652283

Σε συμφωνία με επιθετικό προκειμένου να καλύψει ακόμη ένα κενό στην επίθεση βρίσκεται η Νίκη Βόλου, η οποία αύριο υποδέχεται τον ΑΟ Στυλίδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για την 15η αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με το πρώτο παιχνίδι έδρας για το 2019 οι κυανόλευκοι θα έχουν και συνέχεια με ακόμη δύο παιχνίδια στο …σπίτι τους, υποδεχόμενοι την ομάδα του Πιερικού για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη και την επόμενη Κυριακή τον ΑΟ Σελλάνων για την 16η στροφή του πρωταθλήματος.

Χωρίς Καρτσαμπά – Δεμηρτζόγλου

Η προετοιμασία των κυανόλευκων μετά το παιχνίδι στην Αγριά ξεκίνησε από την περασμένη Τρίτη με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μην μπορεί να υπολογίζει στην αυριανή αναμέτρηση στις υπηρεσίες του Χρήστου Καρτσαμπά, ο οποίος αποβλήθηκε με τον Θησέα και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής. Παράλληλα δικαίωμα για ντεμπούτο δεν έχει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος Κώστας Δεμηρτζόγλου και πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, με τον Λόρι Κέρι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στον τετρακέφαλο και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί.

Κλεισμένος o υψηλόσωμος φορ

Αναφορικά με το μεταγραφικό κομμάτι στη Νίκη Βόλου έχουν κατασταλάξει σχετικά με την απόκτηση ενός φορ περιοχής, μετά τις συζητήσεις με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Αντώνη Πετρόπουλο, που ναυάγησαν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δώσει τα χέρια με τον 24χρονο υψηλόσωμο (1,95) φορ περιοχής, Λάζαρο Μαντζίρη, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν σε ομάδα της Football League και συγκεκριμένα στη Σπάρτη, έχοντας 9 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ πέρυσι είχε διαπρέψει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο εν λόγω επιθετικός βρίσκεται στον Βόλο από χθες Παρασκευή και δεν αποκλείεται να βρίσκεται αύριο και στο Πανθεσσαλικό και εν συνεχεία να ανακοινωθεί και επίσημα τη Δευτέρα. Ωστόσο η απόκτηση του επιθετικού που μοιάζει «τελειωμένη» δεν είναι η μόνη των τελευταίων ημερών, καθώς στη Νίκη κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, που θα γεμίσει πιθανότατα και τη μεσαία γραμμή.

Τα εισιτήρια με ΑΟ Στυλίδας

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 σε ανακοίνωσή της αναφέρει σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αυριανό αγώνα Νίκη Βόλου – Α.Ο. Στυλίδας στις 15:00:

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP).

Θέσεις VIP 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).

Γυναίκες 5€.

Μαθητικό – παιδικό 5€ (13 έως 18 ετών).
Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Από την Κοζάνη ο διαιτητής

Ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον ΑΟ Στυλίδας. Επίσης από την Κοζάνη είναι και οι βοηθοί του Θωμάς Βογδόπουλος και Κώστας Πραχάλης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Πέτρος Τσακνάκης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Βήμα σωτηρίας με Χαλκηδόνα

Να βάλει τέλος στις συνεχόμενες ήττες επιστρέφοντας και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών θέλει η Νίκη Βόλου αύριο Κυριακή στις 5μ.μ. υποδεχόμενη στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας την ομάδα της Χαλκηδόνας για τη Β’ Εθνική μπάσκετ. Με νέο τεχνικό πλέον στον πάγκο τους οι κυανόλευκοι τον Γρηγόρη Γιασσάρη θέλουν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά μέσα στο 2019 για την 14η στροφή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ, χωρίς να υπολογίζουν πάντως στον Θωμά Γεωργίου.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα η Δ.Ε. μπάσκετ της ομάδας αναφέρει: «Τον πρώτο τελικό για την προσπάθεια παραμονής στην Β’ Εθνική δίνει η Νίκη Βόλου, αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, απέναντι στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω.

Σε αυτόν τον πολύ κρίσιμο αγώνα, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου, καθώς και όλους τους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας, να γεμίσουν για μια ακόμη φορά το Κλειστό και να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας για να επιστρέψει στις νίκες. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή της και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Ολοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν.

Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου