ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για «διπλό» κορυφής στη Λάρισα

για-διπλό-κορυφής-στη-λάρισα-652340

Με στόχο ένα ακόμη «διπλό» ο πρωτοπόρος και αήττητος Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ αγωνίζεται σήμερα στις 3 μ.μ. (ΕΡΤ3) στη Φιλιππούπολη Λάρισας με τον δεύτερο στη βαθμολογία Απόλλωνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League και θέλει μια ακόμη νίκη για να μεγαλώσει τη διαφορά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μάλιστα από σήμερα με νίκη η ΠΑΕ Βόλος μπορεί να «κλειδώσει» τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα… καθώς θα απομένουν τρία ματς και στην 14η η βολιώτικη ομάδα θα υποδεχτεί (26/1) τον Ηρακλή (ΕΡΤ3), στην 15η αγωνιστική έχει ένα ακόμη ματς στον Βόλο με τον Αήττητο Σπάτων Κυριακή (3/2), αλλά και το ματς στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό που θα γίνει Τετάρτη 30/1 και είναι εξ αναβολής από την 11η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League με 31 βαθμούς έχοντας ματς λιγότερο και έχοντας τη διαφορά στο +8 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας (23 β.) που έχει επίσης ματς λιγότερο και είναι μαζί με την Κέρκυρα, ενώ ο επόμενος της βαθμολογίας Πλατανιάς ακολουθεί με 22 βαθμούς και πιο πίσω είναι ο Εργοτέλης και η Καλαμαριά στους 17.

Στο σημερινό εκτός έδρας ματς της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Βόλος ΝΠΣ ΠΑΕ θα έχει αμυντικές απουσίες καθώς ήταν γνωστό από καιρό πως θα λείψει ο κεντρικός αμυντικός Στέργιος Δημόπουλος αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή από κάρτες στη Λάρισα, αλλά θα λείψει και ο τραυματίας Αλμπέρτος Ρούσσος, με τον Χουάν Φεράντο να «αναζητεί» τον κεντρικό αμυντικό που θα είναι δίπλα στον Γκαλίτσιο…

Μάλιστα ο Ρούσσος ήταν πολύ άτυχος με τον κεντρικό αμυντικό να παθαίνει ρήξη χιαστών που σημαίνει πως η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον 23χρονο παίκτη, που κατέγραψε φέτος 1 γκολ σε 6 εμφανίσεις με τους «κυανέρυθρους».

Για σήμερα ο Χουάν Φεράντο δεν αποκλείεται να δοκιμάσει ως στόπερ τον Κορρίκι, ενώ υπάρχει και ο Ανδρικόπουλος και συνολικά δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι, Καμπαγιέρο, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Κότο, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ανδρικόπουλος, Πίσπας, Ενγκουεμ, Λούκας Γκαρσία, Κορέλας, Φράγκος, Δόρης, και Μπουργάνης.

Εκδρομή στη Λάρισα

Η Λέσχη Φίλων Βόλου διοργανώνει εκδρομή στη Λάρισα για τον αγώνα της ομάδας Βόλος ΝΠΣ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ενώ στη Λάρισα θα βρεθούν για αγώνες και οι ακαδημίες. Για την εκδρομή στη Λάρισα το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου του αγώνα) και η αναχώρηση του πούλμαν θα γίνει στη 1.00 μ.μ. από το Δημαρχείο Βόλου.

Σήμερα στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής, η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βόλος που έχει ώς τώρα μια νίκη επί του Αιγινιακού και μια ισοπαλία στην Δράμα …παίζει με τον πρωτοπόρο Ηρακλή.

Ο Κατσικογιάννης διαιτητής

Στο σημερινό ματς της 13ης αγωνιστικής που ξεχωρίζει, αυτό του Απόλλωνα Λάρισας με τον Βόλος ΝΠΣ, διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του Συνδέσμου Ηπείρου. Ο Κατσικογιάννης έχει 15 διαιτησίες στην Α΄, 48 στη Β΄ και 48 στη Γ΄ Εθνική ενώ φέτος ήταν στο ντέρμπι Νίκης – Ολυμπιακού.

Στο Παναχαϊκή – Πλατανιάς θα σφυρίξει ο Παναγιώτης Κουκουλάς του Συνδέσμου Λέσβου και στο Τρίκαλα – Ηρακλής ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών με 4ο τον Βολιώτη Δημήτρη Θεοχάρη. Ολα τα ματς ξεκινούν στις 15.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο οποίο έχει αρκετά ματς σήμερα είναι:

Σάββατο (19/1)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών), Νικολάου (Αθηνών)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

Απόλλων Λάρισας – Βόλος ΝΠΣ ΕΡΤ 3

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κωτουλας (Κιλκίς)

4ος: Δραγούσης (Κιλκίς)

Παναχαϊκή – Πλατανιάς

Διαιτητής: Κουκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

4ος: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Εργοτέλης – Αήττητος Σπάτων

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κυριακή (20/1)

Αιγινιακός – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Τρίκαλα – Ηρακλής

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Απόλλων Πόντου – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Σπάρτη – Κέρκυρα

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. ΠΑΕ Βόλος 28:6 31

2. Απόλλων Λάρισας 17:9 23

3. Α.Ο. Κασσιόπη 14:7 23

4. Πλατανιάς 17:8 22

5. Εργοτέλης 17:13 17

6. Απόλλων Πόντου 10:10 17

7. Ηρακλής 1908 14:13 16

8. Παναχαϊκή 11:11 15

9. Δόξα Δράμας 13:15 15

10. Καραϊσκάκης Άρτας 7:13 14

11. Α.Ο.Χ. Κισσαμικός 11:12 12

12. Ηρόδοτος 8:20 12

13. Σπάρτη 8:13 11

14. Τρίκαλα 10:15 10

15. Αήττητος Σπάτων 6:12 9

16. Αιγινιακός 11:25 9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου