ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη για τα κορίτσια του Κενταύρου

νίκη-για-τα-κορίτσια-του-κενταύρου-449646

Την πρώτη στην ιστορία τους νίκη απέναντι στην ομάδα της Φθίας Λαμίας με σκορ 10 – 12 πέτυχαν τα κορίτσια του Κενταύρου Αγριάς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών. Ό,τι δεν κατάφερε μέσα στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου η ομάδα της Αγριάς, όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Αναγέννηση Λαμίας (13 – 16) και Φθία Λαμίας (12 – 13), το πέτυχε μέσα στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας μέ την ισοπαλία (18- 18) με την Αναγέννηση και τη χθεσινή νίκη με 12 – 10 επί της Φθίας.

Μια νίκη βέβαια που ήταν παλικαρίσια για τα κορίτσια του Κενταύρου, που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 7 παίκτριες. Το σφύριγμα βρήκε τα κορίτσια του Κενταύρου Αγριάς «μια αγκαλιά», να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη της ιστορίας τους. Το πρωτάθλημα γυναικών ολοκληρώνεται για τα κορίτσια του Κενταύρου Αγριάς την ερχόμενη Κυριακή στις 14.00 με τον Εύρυτο Βόλου, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά στο όμιλό της Κεντρικής Ελλάδας και θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Τα κορίτσια όπως θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση στο πρωτάθλημα κορασίδων όπου σε τρεις επερχόμενες αναμετρήσεις, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Κ. Ελλάδας με την αντίστοιχη ομάδα της Φθίας Λαμίας. Έχοντας ήδη τρεις νίκες επί της ομάδας της Αναγέννησης Λαμίας, τα κορίτσια του Κενταύρου Αγριάς θέλουν μια ανάλογη συνέχεια με την ομάδα της Φθίας για να προκριθούν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων.

Κένταυρος Αγριάς (Τσιβιούρας): Κυργιάκου, Ρυμενίδη (2), Μανθογιάννη, Γαρυφάλλου, Αδάμου (10), Κονδράκη, Καναβού.

Ηττα για τους άνδρες

Στο μεταξύ την ήττα με 26-15 γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στο Αμύνταιο το Σάββατο το απόγευμα από την ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου. Αγωνιζόμενη με πολλές ελλείψεις (Πανάγος, Βαλκαμελής, Γιαννής, Αδάμ) η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, πραγματοποίησε μια εμφάνιση που σαφώς δεν αντικατροπτίζει την φετινή της πορεία, ενώ εμφανής ήταν η έλλειψη προπόνησεων (εδώ και 2 εβδομάδες η ομάδα δεν είχε γήπεδο) στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα 3-2, 8-4, 11-5, 15-9, 20-12, 26-15 Πέναλτι 5/1,1/1

Αμύντας (Β.Κωστόπουλος) Χατζημηνάς 1, Παναγιωτίδης 10,Κάντσης 2,Αβραμίδης 4, Τότης 1, Γκουντέβενος 1, Τρυφωνόπουλος , Ηλίας 1, Φουδούλης, Παπαχρήστου Α 2, Ψωμάς 1, Παπαχρήστου 3, Κοσμίδης ,Μοραβάς

Κένταυρος 2008 (Τσιάπας) Κάβουρας, Ασλανίδης, Πινακάς 1 , Σκετόπουλος 2, Μαρέτης, Καλαποδάς 1, Φουρλής, Αστέρης 3, Αρκουδέας 3 , Καρανάσιος 2, Ζάμπας, Καποτάς 2.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου