ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέρμπι στην Τούμπα με φόντο τον τελικό

ντέρμπι-στην-τούμπα-με-φόντο-τον-τελικ-430958

Με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας και μετά τα αποτελέσματα των δύο αναμετρήσεων θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, καθώς απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αναμένεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 0-0 στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχει ξεκουράσει βασικούς παίκτες και θα έχει και τη συμπαράσταση της κατάμεστης Τούμπας με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και μάλιστα ξεκούραση θα παρατάξει ο Μάκης Χάβος κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη. Στον Έλληνα τεχνικό φαίνεται να πηγαίνουν όλα δεξιά, αφού στον πιο κρίσιμο, ίσως, αγώνα για τη φετινή σεζόν δεν έχει δυσάρεστους «πονοκεφάλους». Ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1, στο οποίοι οι ποδοσφαιριστές του θα προσέχουν πολύ στην άμυνα, αφού περιμένει την «Ένωση» να παραταχθεί αμυντικά και να προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Το πιθανότερο βασικό σχήμα θα αποτελείται από τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ και Λίνο στα άκρα της άμυνας, Κοντρέρας και Τσιρίλο σέντερ μπακ, ενώ Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι κόφτες. Κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς, με τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Ιβιτς τριπλέτα πίσω του.

 
Με επιθετικούς προσανατολισμούς
Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε «άντρες» για τον σημερινό αγώνα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς και ενισχυμένο κέντρο. Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Μανόλο Χιμένεθ, όσον αφορά τη συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα που ξεπέρασε το πρόβλημα του και δήλωσε παρών στο ματς της χρονιάς. Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν βρέθηκε στην αποστολή καθώς έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Για τεχνικούς λόγους ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός και τους Αργυρίου, Έντερ και Νταντόμο. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Νασούτι, Καράμπελας, Μάκος, Ματέος, Μανωλάς, Λεονάρντο, Ντιόπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης.
 
 
Το πρόγραμμα:
18:00 Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (1-2) CONN-X
21:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-0) CONN-X
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου