ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάσεις αυτοκαταστροφής…

τάσεις-αυτοκαταστροφής-449808

Τι κι αν η κυανόλευκη ομάδα βρίσκεται ξανά ζωντανή στη διεκδίκηση των στόχων της; Τι κι αν επέστρεψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία μετά τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής; Τι κι αν οι υπόλοιποι πρωτοπόροι αντιμετωπίζουν προβλήματα και χάνουν έδαφος; Στη Νίκη αντί να κοιτάξουν ενωμένοι μπροστά και να εκμεταλλευτούν τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν υπέρ τους, εκδηλώνουν τάσεις αυτοκαταστροφής. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ που δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Τόσο καιρό καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να αντιστραφεί η εις βάρος της κατάσταση στις πρώτες θέσεις και τώρα που αγωνιστικά δείχνει να έχει συνέλθει η ομάδα και ότι βάσει προγράμματος μπορεί να διεκδικήσει έστω και μέσω των πλέι οφ τον στόχο της ανόδου, προέκυψαν τα διοικητικά προβλήματα που δεν αφήνουν την ηρεμία να επιστρέψει στα αποδυτήρια. Το γεγονός ότι ο Στράτος Γιδόπουλος εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει, έχει σκορπίσει ξανά προβληματισμό και ανησυχία. Κι όλα αυτά μερικές ημέρες πριν από ένα κρίσιμο ματς με αντίπαλο το Ναυπακτιακό, που αν η Νίκη το κερδίσει ίσως την φέρει και στην προνομιούχο τριάδα της Football League 2. Αλλά όπως φαίνεται αν δεν βρεθούν χρήματα σήμερα ίσως να μην καταφέρει να παίξει σε αυτό η Νίκη Βόλου.

Δεν πλήρωσε χθες

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ιωαννίδης, ο Γιώργος Μαστρογιάννης, αλλά και ποδοσφαιριστές προσπαθούν να πείσουν τον Γιδόπουλο ότι δεν αξίζει να τα παρατήσει για πέντε – δέκα φιλάθλους, που τον έβριζαν από την κερκίδα. Δεν μπορούν όμως να το καταφέρουν, από τη στιγμή που δεν έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να τον στηρίξουν επίσημα μέσω ανακοίνωσης τους οι οργανωμένοι οπαδοί. Ο Γιδόπουλος συνεχίζει να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση των οργανωμένων και θεωρεί ότι είναι ανεπιθύμητος στη Νέα Ιωνία και συνεχίζει την δική του αδιάφορη στάση μπροστά στα προβλήματα και στους κινδύνους που προκύπτουν για την ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο Στράτος Γιδόπουλος και δηλώνει ότι θέλει να αποχωρήσει… Και στο παρελθόν πολλές φορές είπε «φεύγω», αλλά τελικά δεν έκανε πράξη τα λόγια του. Η κατάσταση αυτή που δημιουργείται κάθε τρεις και λίγο με τον Γιδόπουλο να θέλει να αποχωρήσει φαίνεται πως έχει κουράσει τη μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων. Ομως τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει και οι δυο πλευρές να βάλουν… νερό στο κρασί τους και να λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Εως σήμερα το αργότερο (ίσως να δοθεί και μια ακόμα ημέρα παράταση στην καλύτερη περίπτωση μέχρι να δοθούν οι διαιτητές) πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό 10.000 ευρώ για υποχρεώσεις για παλαιότερες οφειλές της ΠΑΕ, ώστε να οριστεί κανονικά η αναμέτρηση με το Ναυπακτιακό. Μέχρι χθες αργά το βράδυ πάντως δεν είχε βρεθεί λύση. Είχαν ενημερωθεί και οι υπόλοιποι μέτοχοι από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ιωαννίδη, ωστόσο δεν ήταν θετικοί και δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν. Για άλλη μια φορά η Νίκη βρίσκεται εκτεθειμένη κι αν και σήμερα δεν κάνει κάποιος από τους μετόχους πίσω ώστε να βρεθούν τα χρήματα, τότε η ομάδα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Football League 2.

Απαντες στην κυανόλευκη ομάδα αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί έστω και την ύστατη στιγμή η λύση και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια της συμμετοχής της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Football League 2.

«Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του»

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση που ουσιαστικά δηλώνει ότι υπάρχει αδυναμία να βρεθούν τα χρήματα και άμεσο πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2.

«Κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Δημήτρης Ιωαννίδης με τους μετόχους της ομάδας, με τον κ. Γιδόπουλο, με τον κ. Βαλαχή και προσπάθεια που έκανε να επικοινωνήσει αλλά κατέστη αδύνατο με τον κ. Χρόνη, για το πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στη Νίκη και αναφερόμαστε φυσικά στην καταβολή κάποιων χρημάτων από ρύθμιση οφειλών, δεν προέκυψε κάποια λύση και υπάρχει άμεσο πρόβλημα για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2. Υπό αυτές τις συνθήκες δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, που έμεινε και μετά την λήξη της θητείας του για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά δεν μπορεί να εκτίθεται άλλο στα μάτια των φιλάθλων της Νίκης. Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για το μέλλον της ιστορικής ομάδας».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου