ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοι μαζί… για τελικό!!!

ολοι-μαζί-για-τελικό-450287

«Ολοι στο γήπεδο για να πάμε τελικό» , «ούτε ένα άδειο κάθισμα στο Πανθεσσαλικό», «δεν είναι μόνο υπόθεση του Ολυμπιακού αλλά του Βόλου και της Μαγνησίας» είναι μερικά από τα σλόγκαν που έχουν ειπωθεί για τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο, αφού αυτό το ματς στέλνει την ερυθρόλευκη ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ο Ολυμπιακός βλέπει το ματς της Τέταρτης ως τελικό, με τον κόσμο να έχει ξεσηκωθεί και την ομάδα να είναι σε ετοιμότητα για τη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού με τον Ατρόμητο στις 16 του Μάρτη, όπου οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ανατρέψουν το 2-1 του πρώτου ματς, ενώ εδώ και καιρό το κύριο σύνθημα είναι να γεμίσει το Πανθεσσαλικό και ο κόσμος να δώσει την πρόκριση…
Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει φέτος πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ έχει παίξει επτά φορές στην ιστορία του στους «8» του Κυπέλλου… και την Τετάρτη θέλει να πάρει πρόκριση και στον τελικό συνεχίζοντας τα ρεκόρ του…
Ο Ατρόμητος που κέρδισε 2-1 το πρώτο ματς είναι για τρίτη φορά στην ιστορία του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο προηγούμενες ήταν στις περιόδους 1991-92 και 2007-08.
Την περίοδο 91-92 τα ζευγάρια ήταν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-0 και 0-3)
 και Ατρόμητος-ΟΣΦΠ (1-4 και 1-4), ενώ κυπελλούχος ήταν ο Ολυμπιακός Π.
Το 2008 τα ζευγάρια στα ημιτελικά ήταν Θρασύβουλος-Ολυμπιακός Π (2-3 και 1-3)
και Άρης-Ατρόμητος (1-0 και 2-1), ενώ στον τελικό είχαμε Ολυμπιακός-Άρης 2-0.
Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη για να πετύχει την ανατροπή θα έχει στα υπέρ του εκτός από τον κόσμο και τη θετική παράδοση που έχει στο Βόλο με τον Ατρόμητο.
 
 
Τα εισιτήρια
 Σε καλούς ρυθμούς βρίσκεται η προπώληση εισιτηρίων το ματς Ολυμπιακού – Ατρομήτου για την πρόκριση στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 16 του Μάρτη…
Για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 6 μ.μ. στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι τιμές των εισιτηρίων στα οποία υπάρχει μεγάλη κίνηση είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ) στις θύρες 1-12,13,14,17,26 – 28,31-42,43 – 56 (Είσοδος από 1η , 2η και 3η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 και 31 – 42 (Είσοδος από 1η και 3η Πεζογέφυρα)
• 15€ στις θύρες 13,14,17, 26 – 28 και 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 50€ στην θύρα 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
• Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
• Εισιτήρια δεν θα διατεθούν για τους φιλάθλους του Ατρομήτου.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: • ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507 και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ: ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99 •ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, •Π ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, • ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού),• ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 • ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, • ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ Σ., Αναλήψεως 43, •ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, •ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, •ΓΑΚΗΣ Λ., Κροκίου 42 Παλαιά Βόλου, •ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ Θ., Αλεξάνδρας 231, • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π., Αντωνοπούλου 11,
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους Συνδέσμους Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
 
 
 
Δωρεάν παιδικές προσκλήσεις
 
Σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι, στην παραλία του Βόλου (Αργοναυτών με Ογλ), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου Χουάν Μαρτίν, Βιθέντε Μόνχε και Παύλος Μητρόπουλος θα μοιράσουν τις τελευταίες 100 δωρεάν παιδικές – μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά έως 14 ετών (μαθητές δημοτικού & γυμνασίου) για το δεύτερο ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 18:00. Έτσι τα μικρά παιδιά θα έχουν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές καθώς και να πάρουν αφίσες της ομάδας.
 
 
Οι Παλαίμαχοι
 
Και οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού θα είναι στο πλευρό της ομάδας στην προσπάθεια για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου μάλιστα αποφάσισε ομόφωνα και προχώρησε στην αγορά εισιτηρίων, καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ για τον κρίσιμο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός Βόλου- Ατρόμητος, που θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου 2011 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου. Η Ε.Π.Π.Ο.Β θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ μέρος των εισιτηρίων σε σχολεία, προβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τα αθλητικά ιδεώδη, παροτρύνοντας την Νεολαία στην ενασχόληση της με τον Αθλητισμό, καθώς και μέρος στα Μ.Μ.Ε., (ραδιόφωνο, τηλεόραση), ώστε να δοθούν με κλήρωση σε συγκεκριμένο αριθμό τυχερών ενώ ακόμη η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου καλεί όλους τους Βολιώτες και γενικότερα τους Μαγνησιώτες, φορείς και ιδιώτες, να στηρίξουν την ομάδα ώστε να περάσει στον τελικό κυπέλλου, για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου