ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για συνέχεια στο σερί

για-συνέχεια-στο-σερί-426462

Με στόχο να συνεχίσει το επιτυχημένο του σερί εκτός έδρας αλλά με αρκετές απουσίες και αλλαγές στο βασικό σχήμα θα αγωνισθεί σήμερα στις 5.15 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στην 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να χάσουν στο πρωτάθλημα μακριά από το Βόλο από τον περασμένο Δεκέμβριο και σήμερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που μάχεται για την παραμονή του θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο εκτός Βόλου στον β΄ γύρο και να παραμείνουν σε θέση για έξοδο στην Ευρώπη μέσω πλέι οφ.

Το σημερινό παιγνίδι πάντως μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Αστέρας Τρίπολης που στον α΄ γύρο πήρε ισοπαλία στο Βόλο έχει ανάγκη τους βαθμούς, μιας και σε περίπτωση αποτυχίας θα βρεθεί πιο κοντά στον υποβιβασμό, έχοντας να παίξει ακόμη στην Ξάνθη μια στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ, ενώ στην έδρα του θα υποδεχθεί Άρη και Πανιώνιο.

Βέβαια το πρόβλημα και το άγχος είναι του Αστέρα, που μάλιστα δεν φημίζεται φέτος για την έδρα του, ενώ για τον Ολυμπιακό το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει απουσίες, αφού δεν θα παίξουν οι τραυματίες Μόνχε, Μητρόπουλος, Καπετάνος και Μαρτίν, ενώ λόγω του ματς της Τέταρτης με τον Ατρόμητο που θα στείλει το Βόλο πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου ο Μάκης Κατσαβάκης σκοπεύει να δώσει ανάσες ξεκούρασης στους Ζαραδούκα, Μπρέσκα και Σανκαρέ, προκειμένου να είναι «φρέσκοι» στη ρεβάνς του ημιτελικού (16/3) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Έτσι στον Βόλο έμεινε ο Μαρτίν, ο οποίος έχει υποστεί θλάση ο Μόνχε, που ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμος για τον Ατρόμητο, ο Μητρόπουλος, που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο, και ο Καπετάνος, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Στον αντίποδα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη είναι οι Ουμπίντες και Αλβάρες που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο Ντολεζάι θα την εκτίσει με Ξάνθη και Άρη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου που είναι αήττητος ως τώρα στο βολιώτικο πάγκο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με τους: Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια, Σέλεζι και Ρόκα δεξιά και αριστερά στα άκρα της άμυνας, Ντολεζάι και Τομάς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Αλβάρες και Τικάο αμυντικά χαφ, Ουμπίντες και Ακόστα δεξιά και αριστερά στο κέντρο και τους Σολάκη, Νέμεθ επιθετικό δίδυμο, εκτός κι αν ένας από τους δυο παίξει πίσω από τον φορ σε ένα 4-2-3-1.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Τομάς, Σέλεζι, Ακόστα, Zαραδούκα, Ρόκα, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Μπερτόλντι, Ροντρίγκεζ, Γκότοβο, Ψυχογιό, Νέμεθ, Aναστασίου και Σολάκη.

Τι έχουν κάνει

Ο Αστέρας που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη στην Κρήτη (0-1 τον Εργοτέλη) και συνολικά έχει άλλες 4 νίκες (0-2 στη Λάρισα, 1-2 στην Κέρκυρα, 0-1 στις Σέρρες) αλλά μόνο μια στην Τρίπολη με 3-0 τον Εργοτέλη.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας έχει χάσει από Πανσερραϊκό 0-2, Καβάλα 0-1, Ξάνθη 1-2, ΑΕΚ 0-3, ΟΣΦΠ 0-3, Κέρκυρα 0-2, ενώ έχει φέρει 5 ισοπαλίες με ΠΑΟΚ 0-0, Ατρόμητο1-1, Ηρακλή 0-0, Παναθηναϊκό 0-0 και Λάρισα 1-1.

Ο Ολυμπιακός εκτός Βόλου έχει μόνο δυο ήττες από ΟΣΦΠ 3-1 και τελευταία 5/12/10 στην Ξάνθη 1-0, ενώ έχει πετύχει 5 νίκες με Πανιώνιο 0-1, Παναθηναϊκό 0-1, ΑΕΚ 0-4, Λάρισα 1-2,

και Κέρκυρα 1-3 και 5 ισοπαλίες με ΠΑΟΚ 1-1, Ατρόμητο 2-2, Ηρακλή 0-0, Πανσερραϊκό 2-2

και Εργοτέλη 0-0.

Η Τρίπολη

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, θα υποδεχθεί σήμερα στις 5.15 μ.μ. τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αστέρας Τρίπολης.

Εκτός από τον τιμωρημένο Φυτανίδη, για την αναμέτρηση αυτή δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρέρα και Ματούσιακ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής είκοσι ποδοσφαιριστές: Αναστασόπουλος, Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ρούμπιλ, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Λαδάκης, Μπαστία, Κερ, Ροτζέριο, Φορτούνης, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Ουντότζι, Αρσενίεβιτς, Αράς, Παπάζογλου και Φρανκού.

Σήμερα και η Κ-20

Σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί παίζει και η ομάδα Νέων Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου που στο Βοηθητικό της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής Super League K-20 ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής της Κ-20 Ολυμπιακός Βόλου Αντώνης Μάνδαλος έχει μαζί του από χθες στην αποστολή στην Τρίπολη 18 παίκτες που είναι οι: Αβδελάς, Θεοδωρίδης, Βαλωτής, Γιαννόπουλος, Ζενούνι, Ζέρης, Κολημήτρας, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μακανίκας, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας.

Διαιτητής του αγώνα ο Μανιάτης Γιώργος με βοηθούς τους Γρηγορίου Κωνσταντίνο και Γεωργακόπουλο Δημήτριο. Παρατηρητής ο Γεωργόπουλος Σταύρος (όλοι από ΕΠΣ Αρκαδίας).

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου