ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη-σε και συνεχίζει …

νίκη-σε-και-συνεχίζει-435604

Την νίκη επί του Μακεδονικού πήρε η ομάδα της Νίκης Βόλου την Τετάρτη και έφθασε πλέον τους 37 βαθμούς, απέχοντας μόλις δύο από την προνομιούχο τριάδα. Οι κυανόλευκοι μπορεί να είχαν εξ αρχής εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος έπρεπε όμως να το αποδείξουν και μέσα στις τέσσερις γραμμές.
Η νίκη ανέβασε όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά την ομάδα της Νέας Ιωνίας που έδειξε εξ αρχής ποιο είναι το αφεντικό της αναμέτρησης παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 8ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Πετρά και κεφαλιά του Νάστου. Οι παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν θα μπορούσαν να έχουν …καθαρίσει το παιχνίδι και να φθάσουν και σε άλλα τέρματα , ωστόσο αυτό δεν έγινε κάνοντας την νίκη τους ακόμη πιο αγχωτική.
Μάλιστα σε αυτό …«βοήθησε» και η αποβολή του Πετρά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Μπαλατσούκα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε τις διαμαρτυρίες για ακόμη ένα παιχνίδι για τους κυανόλευκους, που έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά της διαιτησίας. Μπορεί η Νίκη να πήρε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίζει στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι σε ένα ακόμη ένα παιχνίδι η κακή διαιτησία ήταν σε βάρος της ομάδας της Νέας Ιωνίας . Σε ακόμη ένα παιχνίδι οι κυανόλευκοι είχαν να κερδίσουν και την διαιτησία και τελικά τα κατάφεραν, έστω και αν χρειάστηκαν να μείνουν με παίκτη λιγότερο.
Από την πλευρά της η τεχνική ηγεσία παρέταξε το καλύτερο δυνατό σχήμα χρησιμοποιώντας τον Μπαϊμάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Στουρνάρα, Μακράκη, Μαϊστρέλλη και Καρακώστα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα η οποία και δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στην μεσαία γραμμή ρόλο αμυντικού μέσου είχε ο Νάστος που εκτός από το γκολ που πέτυχε βοήθησε τα μέγιστα και ανασταλτικά ενώ πιο μπροστά του από τα δεξιά χρησιμοποιήθηκε ο Πετράς και από τα αριστερά ο Τσάγγαρης, οι οποίοι και θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει την διαφορά ,αλλά δεν τα κατάφεραν σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ. Από εκεί και πέρα στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν οι Μπουσινάκης και Κυπτίου δεξιά και αριστερά, ενώ στην κορυφή έπαιξε ο Ντάνισιτς. Παρά το γρήγορο τέρμα που σημειώθηκε οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να διευρύνουν το σκορ αφού ναι μεν έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Η συνέχεια

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει την ομάδα της Νίκης Βόλου να αγωνίζεται εντός έδρας και να επιστρέφει στο Παντελής Μαγουλάς. Αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι ο Ναυπακτιακός και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Βέβαια μέχρι τότε οι κυανόλευκοι έχουν όλο τον χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα μιας και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου. Μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Ναυπάκτου ακολουθεί το παιχνίδι στην Φιλιππιάδα με τον τοπικό Εθνικό. Οι παίκτες του Βέλικο Ντόβενταν προπονήθηκαν χθες το πρωί και θα συνεχίσουν μέχρι και σήμερα τις προπονήσεις τους για να ακολουθήσει διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Πρόβλημα με Τσάγγαρη

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες ο Βολιώτης μέσος Γιάννης Τσάγγαρης ο οποίος και αποχώρησε στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξί γόνατο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου