ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλός ο στόχος

διπλός-ο-στόχος-426462

Διπλός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μέσα σε 10 μέρες δίνει σημαντικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την αρχή να γίνεται αύριο στην Τρίπολη.
Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, ενώ νωρίτερα στην απονομή του βραβείου στον Μπρέσκα το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάνος Κρατήρας έδινε το στίγμα: «Η προσοχή μας στρέφεται στην επίτευξη του διπλού μας στόχου: συμμετοχή στα Play off και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Θέλουμε όλον το φίλαθλο κόσμο την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να πετύχουμε όλοι μαζί μία ακόμη σπουδαία, ιστορική για την ομάδα μας επιτυχία, την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου».
O προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάκης Κατσαβάκης βλέπει πρώτα το αυριανό ματς και χθες ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρας στις 17:15, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ..
Σε αυτή μετέχουν οι Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Tομάς, Σανκαρέ, Άλβαρεζ, Ουμπίντες ,Ζέλεσι, Ζαραδούκα, Γκότοβο, Ψυχογιό, Ακόστα, Ρόκας, Τικάο, Μπρέσκα, Σολάκη, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ και Αναστασίου αλλά όχι οι Μόνχε, Καπετάνος και Μαρτίν.
Στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Τρίπολης, διαιτητής ορίστηκε ο Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου).
 
Η Τρίπολη
 
 Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αύριο στην Τρίπολη περιμένουν στον Αστέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του που έχουν καταλάβει πως η ομάδα έχει έρθει σε δύσκολη θέση και έτσι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική.
Εκτός είναι οι τραυματίες Ματούσιακ και Καρέρα όπως και ο τιμωρημένος Φυτανίδης. Αντίθετα επιστρέφουν οι Μπαστία και Ουριμπάρι, οι οποίοι θα πάρουν θέση και στο αρχικό σχήμα.
Πιο συγκεκριμένα ο Αναστασόπουλος αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Αργυρόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ουριμπάρι στο αριστερό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Πουλίδο και Μπαρτολίνι. Ο Λαδάκης αυτή την φορά θα έχει τον Μπαστία δίπλα του και από εκεί και πέρα οι Ουντότζι, Ροτζέριο και Αρσενίεβιτς θα είναι πίσω από τον Παπάζογλου.
 
Το κύπελλο
 
 Στο μεταξύ σε καλούς ρυθμούς βρίσκεται η προπώληση εισιτηρίων το ματς Ολυμπιακού – Ατρομήτου για την πρόκριση στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 16 του Μάρτη… ενώ την Κυριακή και πάλι στην παραλία του Βόλου κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ενδέχεται να μοιράσουν εκ νέου δωρεάν παιδικές – μαθητικές προσκλήσεις σε παιδιά.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου