ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κόσμος την πρόκριση

ο-κόσμος-την-πρόκριση-426462

Με το μήνυμα… «την Τετάρτη να μην υπάρξει ούτε ένα άδειο κάθισμα στο Πανθεσσαλικό» ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας Τάσος Μπατζιάκας και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Τόρης έδωσαν χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου το στίγμα για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος… θέλοντας να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό…
Τόσο ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ., όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, εμφανίσθηκαν αισιόδοξοι ότι ο κόσμος θα κερδίσει το στοίχημα να γεμίσει το Πανθεσσαλικό και ο Ολυμπιακός θα κερδίσει την μεγάλη πρόκριση, ενώ τόνισαν ότι ο κόσμος θα δώσει την πρόκριση.
 Ο πρόεδρος της Ένωσης Τάσος Μπατζιάκας ανέφερε τα εξής: «H Ε.Π.Σ.Θ. θεωρεί αδιανόητο να είναι αδιάφορη μπροστά στον ποδοσφαιρικό οίστρο του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, καθώς η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Θεωρώ ότι θα είναι σημαντικός αγώνας, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ραντεβού με την ιστορία καθώς μπορεί να περάσει στον τελικό και θα ήθελα εμείς ως αρχή του ποδοσφαίρου στη Μαγνησία να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο: την Τετάρτη να μην υπάρχει ούτε ένα κάθισμα κενό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να είναι παρόντες για να ενισχύσουμε την ομάδα μας στην ιστορική αυτή στιγμή ώστε να πάει στον τελικό. Θα πρέπει όλοι οι φορείς της πόλεις και όλοι οι φίλαθλοι να παρευρίσκονται στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει εκπληκτική πορεία που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του θα πίστευε, να διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Το μήνυμα αυτό να φύγει προς όλους τους φιλάθλους, όλοι να είναι παρόντες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου έχουν αποδείξει ότι υποστηρίζουν την ομάδα τους χωρίς βία, είναι κόσμιοι και έτσι θα πρέπει να πράξουν και την Τετάρτη, χωρίς έκτροπα».
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Γιώργος Τόρης με τη σειρά δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι μόνο υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου να γεμίσει το Πανθεσσαλικό, αλλά υπόθεση όλης της Μαγνησίας, έτσι πρέπει να το δούμε όλοι. Είναι πρώτη φορά στην ιστορία της ΠΑΕ που διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή στον τελικό και εφόσον περάσουμε, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κατακτήσουμε το τρόπαιο, θα φέρουμε το Κύπελλο στο Βόλο. Όλοι οι φορείς της πόλης πρέπει να ανταποκριθούν, όπως η Ε.Π.Σ.Θ. που αγόρασε εισιτήρια. Όλοι να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση να γεμίσει το Πανθεσσαλικό».
Επίσης, ο κ. Τόρρης επισήμανε ότι «έχει γίνει προπώληση γύρω στα 6000 εισιτήρια από διάφορες εταιρίες που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ», ενώ σχετικά με το αν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις των φορέων που δόθηκαν πριν δύο εβδομάδες στην εκδήλωση που έγινε στο Forum, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουν ανταποκριθεί το 50% των υποσχέσεων, περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να τηρήσουν το λόγο τους όσοι δεσμεύτηκαν. Δεν έχουν υλοποιηθεί όλες οι υποσχέσεις, όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων προς τον κόσμο».
 
Τα εισιτήρια
 Σε καλούς ρυθμούς βρίσκεται η προπώληση εισιτηρίων το ματς Ολυμπιακού – Ατρομήτου για την πρόκριση στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού στις 16 του Μάρτη… ενώ το Σάββατο και πάλι στην παραλία του Βόλου κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ενδέχεται να μοιράσουν εκ νέου δωρεάν παιδικές – μαθητικές προσκλήσεις σε παιδιά.
Για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στις 6 μ.μ. στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι τιμές των εισιτηρίων στα οποία υπάρχει μεγάλη κίνηση είναι οι εξής:
• 5€ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ) στις θύρες 1-12,13,14,17,26 – 28,31-42,43 – 56 (Είσοδος από 1η , 2η και 3η Πεζογέφυρα)
• 10€ στις θύρες 1-12 και 31 – 42 (Είσοδος από 1η και 3η Πεζογέφυρα)
• 15€ στις θύρες 13,14,17, 26 – 28 και 43 – 56 (Είσοδος από 1η και 2η Πεζογέφυρα)
• 50€ στην θύρα 16 (ΚΕΡΚΙΔΑ 108) (Είσοδος από 2η Πεζογέφυρα).
• Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
• Εισιτήρια δεν θα διατεθούν για τους φιλάθλους του Ατρομήτου.
Τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: • ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507 και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ: ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99 •ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, •Π ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, • ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού),• ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 • ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, • ΒΑΡΑΚΛΙΩΤΗΣ Σ., Αναλήψεως 43, •ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, •ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, •ΓΑΚΗΣ Λ., Κροκίου 42 Παλαιά Βόλου, •ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΟΥ Θ., Αλεξάνδρας 231, • ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Π., Αντωνοπούλου 11,
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους Συνδέσμους Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου