ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει Τρίπολης

ξεκίνησε-προετοιμασία-ενόψει-τρίπολ-426462

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου στο τελευταίο του παιχνίδι επί του Πανσερραϊκού οπότε και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί των Λιονταριών των Σερρών αλλά παράλληλα ξεπέρασε και τρεις σημαντικές απουσίες όπως ήταν αυτές των Αλβαρεζ, Ουμπίντεζ και Μόνχε. Ο τελευταίος μάλιστα είναι αμφίβολος και για το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα όπως επίσης και οι Μαρτίν, Μητρόπουλος.
Από την μία τις ελλείψεις του αλλά και από την άλλη τον Πανσερραϊκό κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου το περασμένο Σάββατο ανεβαίνοντας ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία μετά το τελικό 3-0. Από την μία το πρώτο γκολ του Νέμεθ και από την άλλη το έβδομο του Μάριο Μπρέσκα ήρθαν να κάνουν τους Βολιώτες ακόμη πιο χαρούμενους και αισιόδοξους για την συνέχεια. Ο Μάκης Κατσαβάκης είχε να υπολογίζει τις απουσίες τριών βασικότατων ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Αλβαρεζ, Ουμπίντεζ και Μόνχε και αντί αυτών προτίμησε να ρίξει στο παιχνίδι όποιο επιθετικό όπλο είχε προκειμένου να ξεκλειδώσει γρήγορα την άμυνα των Σερραίων. Ετσι και έγινε. Με γκολ αρκετά νωρίς (15’) αλλά και επιθετική φιλοσοφία οι ερυθρόλευκοι κατατρόπωσαν τον αντίπαλο τους και καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Πλέον με τους Ουμπίντες και Αλβαρεζ να επιστρέφουν, καθώς και εξέτισαν την ποινή τους ο Σερραίος τεχνικός έχει να πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Μόνχε ο οποίος μπορεί να ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αυτό σημαίνει πως αν ο «Πέπε» δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα ενισχύσει την αποστολή για την Τρίπολη στο ματς του Σαββάτου. Βέβαια μέχρι τότε απομένουν ακόμη αρκετές ημέρες ώστε ο Μόνχε να δηλώσει και πάλι παρών. Εκτός όμως από τον αριστεροπόδαρο αργεντινό ακόμη ένας συμπατριώτης του έχει πρόβλημα και αφορά τον Χουάν Μαρτίν. Συγκεκριμένα το βαρύ θωρηκτό της επίθεσης του Βόλου αποκόμισε θλάση Α’ βαθμού και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί σήμερα με μαγνητική. Από εκεί και πέρα αμφίβολος παραμένει και ο Μητρόπουλος με τον νεαρό μέσο να τίθεται εκτός υποχρεώσεων μετά το ματς στην Κέρκυρα όπου και τραυματίστηκε αλλά προτίμησε να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση του. Παράλληλα αποφασίστηκε ο Πετρ Ντολεζάι που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες την τελευταία αγωνιστική να εκτίσει την ποινή των δύο παιχνιδιών κόντρα στις ομάδες της Ξάνθης και του Αρη για την 28η και 29η αγωνιστική.                                     
 
Φήμες για Λονγκάς
Τον ισπανό μέσο Αντόνιο Λονγκάς φέρνουν να ενδιαφέρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δημοσιεύματα από την Ισπανία. Ο Λονγκάς είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος στην ομάδα της Καρταχένα. Μάλιστα για τον ποδοσφαιριστή υπήρξαν εκ νέου φήμες πέρυσι πως ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, αλλά η υπόθεση του ποδοσφαιριστή της Ιβηρικής χερσονήσου δεν προχώρησαν.
 
Συνέντευξη τύπου
Σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου στη 1μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Ροζού 17-Ερμού) θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας Τάσο Μπατζιάκα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέα Μπέο με θέμα τη ρεβάνς του ημιτελικού αγώνα του κυπέλλου ΟΠΑΠ μεταξύ Ολυμπιακού Β. και Ατρόμητου στις 16/3/11 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στη σημερινή συνέντευξη τύπου θα γίνει εκ νέου αναφορά στην καλύτερη οργάνωση του αγώνα αφού στόχος είναι να είναι γεμάτο το Πανθεσσαλικό Στάδιο και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον Βόλο και κάθε Βολιώτη να πανηγυρίσει με τον Ολυμπιακό πρώτη φορά πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου