ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 990 λεπτά…προς τον τίτλο

τα-990-λεπτάπρος-τον-τίτλο-451724

Στις 11 αγωνιστικές που απομένουν θα κριθεί ο φετινός τίτλος στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. με τον Εθνικό και τον Γ.Σ. Αλμυρού να ισοβαθμούν εδώ και δυο αγωνιστικές στην κορυφή της βαθμολογίας και σημαντικό για την εξέλιξη στη μάχη θα είναι το μεταξύ τους παιγνίδι μέσα στο Μάρτιο στον Αλμυρό.
Ο ΓΣ. Αλμυρού, κάνοντας 14 σερί νίκες, έχει τώρα το πάνω χέρι σε σχέση με τον Εθνικό που παραμένει αήττητος, ήταν πρωταθλητής χειμώνα με διαφορά, αλλά κάνοντας τρεις ισοπαλίες στα Λεχώνια, στη Νεάπολη και με τον Πρωτεσίλαο την 3η στην έδρα του (οι άλλες με ΓΣΑ και Θησέα) είδε τη διαφορά που είχε «κτίσει» να μηδενίζεται!
Ο Αλμυρός μετρά μόνο επιτυχίες μετά το παιχνίδι που είχε με τον αντίπαλό του για τον τίτλο στην 9η αγωνιστική, ενώ και οι δυο στα 990 λεπτά πρωταθλήματος που απομένουν θα εύχονται το στραβοπάτημα του άλλου σε εύκολους και δύσκολους αγώνες… Στην 24η αγωνιστική 12 και 13 /3 ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Καναλίων που είναι η μια από τις δυο ομάδες που τον κέρδισε στον α΄ γύρο, ενώ ο Εθνικός θα παίξει με την Ακρόπολη και στην 25η αγωνιστική ο Γ.Σ. Αλμυρού θα δοκιμασθεί στα Λεχώνια την ώρα που ο Εθνικός θα κερδίζει για 2η φορά χωρίς αγώνα την Άλλη Μεριά, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην 26η αγωνιστική στον Αλμυρό που ίσως είναι Τέταρτη!
Στην 27η αγωνιστική, πρώτη για τον Απρίλιο, ο Εθνικός υποδέχεται τον Σαρακηνό και ο Γ.Σ. Αλμυρού θα παίξει εκτός με Α.Ε. 2002, ενώ στην 28η αγωνιστική οι δυο ομάδες θα δοκιμασθούν εκτός έδρας ο Εθνικός από τον Μαγνησιακό και ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Κένταυρο .
Θεωρητικά εύκολα ματς θα έχουν στην 29η αγωνιστική (Εθνικός-Χλόη και Γ.Σ. Αλμυρού- Αγροτικός), ενώ τα πιο δύσκολα είναι στην 30η (Διμήνι-Εθνικός και Θησέας-Γ.Σ. Αλμυρού).
Στην 31η αγωνιστική αρχές Μαΐου πλέον ο Εθνικός υποδέχεται τον Αίαντα και ο Αλμυρός τον Πρωτεσίλαο και στην 32η αγωνιστική υπάρχουν επικίνδυνα εκτός έδρας ματς (Απόλλων Καν.-Εθνικός και Σκιάθος-Γ.Σ.Α.), ενώ στην 33η ο Εθνικός υποδέχεται τα Λεχώνια και ο Γ.Σ. Αλμυρού την Ακρόπολη, για να έρθει το φινάλε στις 29/5 με τον ΓΣΑ να κερδίζει χωρίς αγώνα, αφού θα έπαιζε με Άλλη Μεριά και τον Εθνικό να παίζει γηπεδούχος με την Αγία Παρασκευή. 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου