ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα είπε με Πιλάβιο ο Γιδόπουλος

τα-είπε-με-πιλάβιο-ο-γιδόπουλος-451973

Χθες το πρωί ο Στράτος Γιδόπουλος συνέχισε τις επαφές του στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει για να προστατεύσει την ομάδα μετά την εχθρική διαιτησία στην Επανωμή και την αναγκαστική ήττα, που δεν άφησε τη Νίκη να βρεθεί στις πρώτες θέσεις και ήταν και αυτή που «ξεχείλισε το ποτήρι». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρέθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Σοφοκλή Πιλάβιο.
Ο ισχυρός άνδρας της Νίκης εξέφρασε τα παράπονα του στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την αντιμετώπιση της κυανόλευκης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 και παράλληλα την ανησυχία του για την συνέχεια. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος τον άκουσε προσεκτικά και γεγονός είναι ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα.
Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας ο κ. Γιδόπουλος επισκέφτηκε και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ωστόσο εκεί η αντιμετώπιση που είχε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα μικρό επεισόδιο με τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών κ. Γιαννόπουλο. 
Εν τω μεταξύ χθες αργά το βράδυ θα πραγματοποιούνταν ο ετήσιος χορός των οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και το παρών αναμενόταν να δώσει και ο Στράτος Γιδόπουλος. Στις τάξεις των φιλάθλων γενικότερα επικρατεί συναγερμός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Εορδαϊκό στο Παντελής Μαγουλάς και οι φίλαθλοι με πανό και με συνθήματα αναμένεται να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τις αρνητικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Τέλος, άγνοια δήλωναν όλοι στη Νίκη για τα σενάρια που ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος Ρώσου επιχειρηματία για την κυανόλευκη ΠΑΕ. Τόσο ο Στράτος Γιδόπουλος όσο και η υπόλοιπη διοίκηση δεν γνώριζαν το παραμικρό χθες…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου