ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χατζηκυριακίδης τέλος από Ρήγα

χατζηκυριακίδης-τέλος-από-ρήγα-451984

Ο προπονητής Νίκος Χατζηκυριακίδης αποτελεί μετά από 14 παιχνίδια παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ρήγα Φεραίου
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ρήγα αποτελεί μετά από 14 παιχνίδια ο προπονητής Νίκος Χατζηκυριακίδης, έχοντας σημειώσει 6 νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες. Νέος τεχνικός της ομάδας αναλαμβάνει πλέον ο Παναγιώτης Κουντούρης, που θα έχει και την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή.
                                                            «Διαφορά φιλοσοφίας»
Στη διαφορά φιλοσοφίας στάθηκε ο πλέον πρώην προπονητής της ομάδας του Ρήγα Φεραίου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Σπαθούλα και Γιώργο Ράλλη θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνεργάστηκαν μέχρι σήμερα. Ο κ. Χατζηκυριακίδης τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Αποδεικνύεται πως με τη διοίκηση του Ρήγα είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Θέλουμε πάντως να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του κ. Τσελεπή για τη συνεργασία, όπως και τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν μέχρι σήμερα. Πραγματικά όλα τα παιχνίδια έδειξαν τον άψογο χαρακτήρα τους και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους του Βελεστίνου που συμπαραστάθηκαν στο έργο μας, αλλά και στην ομάδα, που της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια».
                                                             «Χωρίζουμε σαν φίλοι»
Από την μεριά του ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Τσελεπής τόνισε σχετικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Χατζηκυριακίδη για τη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Για εκείνον η πόρτα της ομάδας μας είναι πάντα ανοιχτή. Χωρίζουμε σαν φίλοι και αυτό έχει σημασία. Άλλωστε δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν δεν υπήρχε εκείνος. Εδώ που είμαστε οφείλεται σε αυτόν».
                                                            Λύση Κουντούρη
Στη λύση του Παναγιώτη Κουντούρη στρέφεται πλέον η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, υπολογίζοντας πολύ στην αγάπη του ίδιου για την ομάδα. Πλέον με διπλή ιδιότητα ο Κουντούρης, αφού θα παραμείνει και παίκτης του συλλόγου και θα αναλάβει να βγάλει από τα δύσκολα τον σύλλογο και να τον διατηρήσει στην κατηγορία σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Χθες ο ίδιος μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε πάνω από όλα να είναι ομάδα και να είναι μαζί και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που χρειάζεται είναι το καλό κλίμα στους κόλπους του συλλόγου, έτσι ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Ρήγας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σύνολο επτά νίκες, δύο ισοπαλίες, αλλά και δέκα ήττες. Πλέον την επόμενη Κυριακή η ομάδα του Βελεστίνου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο Βελεστίνο και όπως καταλαβαίνει κανείς η αναμέτρηση κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου είναι αρκετά δύσκολη. Το βάρος πάντως φαίνεται να πέφτει στην επόμενη αναμέτρηση με τη Λαμία στην οποία το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου